LA RECEPTA

Tallarines orientals

Tallarines orientals_MEDIA_1

Tallarines orientals_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts
PATRICIA BARAJAS

Ester Farràs és la mestressa de la parada J. Farràs al mercat d'Hostafrancs (Creu Coberta, 93). Per a aquesta recepta, Farràs utilitza un ingredient molt curiós, els bolets xiitake. S'han posat de moda, però són molt comuns a la Xina i el Japó. Molta gent diu que tenen propietats medicinals.

INGREDIENTS

Tallarines

Bolets Xiitake

Ceba

Col

Pastanagues

Pebrot verd i vermell

Tomàquets

Sal i oli

Salsa de soja

Pits de pollastre

PREPARACIÓ

Notícies relacionades

Bulliu les tallarines amb aigua i sal i reserveu-ho. Renteu i talleu en tires fines i de la mateixa mida el pollastre, els bolets, la ceba, la col, les pastanagues, els pebrots i els tomàquets. En una paella wok, afegiu-hi oli i salteu-hi les tires de pollastre. Quan agafi color, afegiu-hi les verdures tallades i apugeu el foc. Salteu-les sense parar. Un cop cuits els ingredients, afegiu-hi les tallarines i ruixeu-ho amb salsa de soja al gust. Reduiu fins que la pasta es tenyeixi amb el color de la salsa.

PRESENTACIÓ

El plat és molt complet ja que té proteïnes, carbohidrats i verdures. Se serveix com a plat únic. Se'n poden canviar ingredients com per exemple xampinyons en comptes de bolets xiitake.