LA RECEPTA
Conill amb vinagre
Núria Solanas, propietària de la parada Aviram Núria del mercat de Sants, explica una recepta que es fa en un tancar i obrir d'ulls. Fàcil i amb pocs ingredients i, a més a més, molt sana perquè no és una carn grassa. És ideal per recuperar la cintura després dels excessos estiuencs.
INGREDIENTS (4 persones)
1 conill
vinagre
aigua
alls
farina
oli
sal
PREPARACIÓ
Notícies relacionadesTalleu el conill a trossos petits. Poseu al foc una cassola amb un dit d'oli d'oliva. Saleu els trossos de carn, enfarineu-los i fregiu-los amb l'oli calent. Quan estiguin daurats els heu de treure del foc i reservar-los en una plata. A continuació, fregiu dos o tres grans d'all tallats en làmines fines i afegiu-hi mig got dels d'aigua de vinagre i un altre mig d'aigua. Incorporeu-hi el conill i deixeu-lo bullir fins a comprovar que està tendre.
MERCAT DE SANTS: Rambla de Badal, 155. Més informació a: www.mercatdesants.com
- Drets laborals Renúncies per venjança: la tendència que més temen les empreses
- La nova Via Laietana s’inaugura el dia 29 amb una gran festa popular
- Als 50 anys Mor Esperanza García, exdiputada del PP i delegada de la Junta d'Andalusia a Catalunya
- Pablo Gil, economista: "Això és el que has de fer per invertir si guanyes 1.000 euros al mes"
- Carta a Rutte Sánchez trasllada al secretari general de l’OTAN que es plantarà a la pujada de la despesa militar
- El Corte Inglés guanya un 6,7% més el 2024, fins als 512 milions
- Espanya vol ajornar la implantació del preu de la llum cada 15 minuts
- Les companyies d’aliments malgasten 6,5 quilos de productes per tona
- Unai Sordo: «¿Avançament electoral? No malgastem l’opció d’arribar a la plena ocupació»
- L’advocada general de la UE avala la multa de 4.300 milions a Google