LA RECEPTA
Conill amb vinagre
Núria Solanas, propietària de la parada Aviram Núria del mercat de Sants, explica una recepta que es fa en un tancar i obrir d'ulls. Fàcil i amb pocs ingredients i, a més a més, molt sana perquè no és una carn grassa. És ideal per recuperar la cintura després dels excessos estiuencs.
INGREDIENTS (4 persones)
1 conill
vinagre
aigua
alls
farina
oli
sal
PREPARACIÓ
Notícies relacionadesTalleu el conill a trossos petits. Poseu al foc una cassola amb un dit d'oli d'oliva. Saleu els trossos de carn, enfarineu-los i fregiu-los amb l'oli calent. Quan estiguin daurats els heu de treure del foc i reservar-los en una plata. A continuació, fregiu dos o tres grans d'all tallats en làmines fines i afegiu-hi mig got dels d'aigua de vinagre i un altre mig d'aigua. Incorporeu-hi el conill i deixeu-lo bullir fins a comprovar que està tendre.
MERCAT DE SANTS: Rambla de Badal, 155. Més informació a: www.mercatdesants.com
- Fiscalitat ¿Quines despeses del cotxe em puc desgravar en la declaració de la renda?
- Pensions Natalia de Santiago sobre la jubilació: «Tenim un problema si deixem els diners quiets al banc»
- INvestigació A la presó el matrimoni que tenia tancats els seus tres fills a Oviedo
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- Successos Detinguts tres menors a Mataró per la brutal agressió a un adolescent
- Papanikolaou i Fournier deixen el Madrid sense ‘final four’
- "A mi em pots jutjar pel meu rendiment, però no pel meu cos"
- Paula Crespí: «Les medalles són allà, és clar, però no donen vides extra»
- El Barça acaricia la Lliga després de derrotar el Llevant Badalona
- El futbol espanyol acomiada Manolo i el seu bombo