LA RECEPTA

Conill amb vinagre

1
Es llegeix en minuts

Núria Solanas, propietària de la parada Aviram Núria del mercat de Sants, explica una recepta que es fa en un tancar i obrir d'ulls. Fàcil i amb pocs ingredients i, a més a més, molt sana perquè no és una carn grassa. És ideal per recuperar la cintura després dels excessos estiuencs.

INGREDIENTS  (4 persones)

1 conill

vinagre

aigua

alls

farina

oli

sal

PREPARACIÓ

Notícies relacionades

Talleu el conill a trossos petits. Poseu al foc una cassola amb un dit d'oli d'oliva. Saleu els trossos de carn, enfarineu-los i fregiu-los amb l'oli calent. Quan estiguin daurats els heu de treure del foc i reservar-los en una plata. A continuació, fregiu dos o tres grans d'all tallats en làmines fines i afegiu-hi mig got dels d'aigua de vinagre i un altre mig d'aigua. Incorporeu-hi el conill i deixeu-lo bullir fins a comprovar que està tendre.

MERCAT DE SANTS: Rambla de Badal, 155. Més informació a: www.mercatdesants.com