LA RECEPTA
Filets de tonyina amb samfaina de verdures

Un tros de tonyina i els ingredients per a la samfaina
Per a aquells que prefereixen menjar sa, el peix sempre és una bona opció. Al mercat de les Corts, Jordi Pascual, propietari de Peix Fresc Jordi, explica una recepta molt sana i fàcil.
INGREDIENTS (4 persones)
4 filets de tonyina de 100 grams1 pebrot verd 2 tomàquets mitjans 1 albergínia 1 carbassó Mitja ceba Oli Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Talleu el pebrot, la ceba, el carbassó i l'albergínia en daus. En un recipient a part ratlleu el tomàquet. Escalfeu tot seguit una paella gran amb un rajolí d'oli i poseu-hi a sofregir totes les verdures en trossets. Deixeu-ho al foc durant 10 minuts, i finalment afegiu-hi el tomàquet ratllat. A continuació, feu un espai al mig de la paella per posar-hi el peix. Cuineu els filets durant 3 minuts per cada costat.
- Recomanacions "Inoblidable": el bar de Mataró aclamat per les seves saboroses tapes
- Amb Liam Neeson El racó de Sant Cugat del Vallès que està ja en la història del cinema
- Moderadors de continguts Acord en l’ero de la subcontracta de Meta: Els 2.059 acomiadats a la torre Glòries seran indemnitzats amb 33 dies
- Almenys 7 persones viuen entre ruïnes a les Cases Barates
- Aquest dilluns L’Audiència de Barcelona jutja una àvia per abusar del seu net a Igualada