Succés

El jugador de rugbi desaparegut va advertir en un vídeo que la seva vida corria perill

La premsa britànica assegura que Levi Davis havia adquirit un deute de 115.000 euros amb la màfia somali

1
Es llegeix en minuts
ACN

El jugador de rugbi britànic Levi Davis, desaparegut a Barcelona fa tres mesos, va difondre un vídeo en el qual alerta que la seva vida corre perill i que és víctima d’una trama de corrupció policial i política.

En el vídeo, que ja no pot veure’s però que es va publicar breument en el seu perfil d’Instagram, diu que no se sent segur i que persones que eren de la seva confiança havien gravat, mentre mantenia sexe i anava drogat, uns vídeos amb què presumiblement l’estarien extorsionant.

També diu que va posar el cas, que considerava una violació, en mans de la policia britànica i que tot el que els va dir va acabar sabent-ho el grup de persones que assegura que l’han estat assetjant.

El jove, que quan va desaparèixer tenia 24 anys, va ser vist finalment al pub irlandès The Old Irish Pub de la Rambla de Barcelona.

Notícies relacionades

Segons recull el diari britànic ‘Evening Standar’, Davis tenia, pel que sembla, un deute adquirit amb la màfia somali de 100.000 lliures i les acusacions del vídeo podrien estar relacionades amb aquest aspecte. El passaport del jugador va ser trobat un mes més tard a l’àrea del port de Barcelona.

Davis també va participar en l’edició britànica del concurs Factor X Celebrity 2019 i un any més tard, el 2020, va participar en el programa de cites d’E4 ’Celebs Go Virtual Dating’.