Tarragona

Un ampli dispositiu de diversos cossos busca una dona desapareguda a Roda de Berà

Mercedes A., de 67 anys, va sortir de casa dissabte a les set del matí, sense el telèfon mòbil

Un ampli dispositiu de diversos cossos busca una dona desapareguda a Roda de Berà

@bomberscat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un ampli dispositiu integrat per diversos cossos d’emergències, policies i voluntaris busca a Roda de Berà (Tarragona) Mercedes A., de 67 anys, desapareguda en aquest municipi tarragoní des de dissabte al matí, segons ha informat l’ajuntament de la localitat.

La dona està desapareguda des de les set del matí, hora en què va deixar casa seva sense portar a sobre el telèfon mòbil. La família va denunciar la desaparició hores després, al comprovar que no tornava al domicili.

Aquest diumenge, el dispositiu de recerca l’han integrat 13 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter d’aquest cos, efectius de la unitat canina i bombers auxiliats per drons. També hi han participat els Mossos, agents de la policia local i efectius de Protecció Civil de Roda de Berà i Torredembarra, així com també voluntaris.

Notícies relacionades

Els Bombers han indicat que la recerca s’ha centrat en les zones forestals més pròximes a Roda de Berà, i en camins, marges, túnels i al costat de la via del tren de la zona compresa entre l’N-340, l’autopista AP-7 i passada la línia fèrria de l’AVE, al nord del municipi.

Fonts dels Mossos, per la seva banda, han informat a Efe que a la tarda van participar en la recerca de la dona amb un helicòpter del cos juntament amb policies locals i membres de Protecció Civil en una zona boscosa del municipi.