DESAPARICIÓ

Investiguen l’eliminació de 38 contactes del compte d’Instagram del jugador de rugbi desaparegut

L’estrella Levi Davis no ha donat senyals de vida des que va baixar d’un ferri procedent d’Eivissa a Barcelona fa tres mesos

Investiguen l’eliminació de 38 contactes del compte d’Instagram del jugador de rugbi desaparegut
2
Es llegeix en minuts

El detectiu privat encarregat del cas del jugador de rugbi britànic Levi Davis, desaparegut fa tres mesos a Barcelona hores després de baixar d’un ferri procedent d’Eivissa, ha revelat noves dades de la investigació.

Segons les indagacions de Gavin Burrows, almenys 38 contactes del compte d’Instagram de l’estrella van ser eliminats després de la seva desaparició, tal com publica en exclusiva el diari ‘The Sun’.

«Vam ser contactats per un amic que va dir que era sospitós que aquests noms haguessin sigut eliminats», va dir a ‘The Sun’ ‘online’ Burrows. «L’única altra persona que té accés al compte ha dit que no l’han tocat», va assenyalar l’investigador privat.

«Sempre hem dit que o segueix viu, perquè va passar després de la seva desaparició, o algú més hi va tenir accés i el va esborrar», va assegurar el detectiu.

«La pregunta ara és qui va accedir al seu compte», va assenyalar Burrows.

Gavin Burrows considera que tant els noms com qui els hagi esborrat són «pistes vitals» que podrien conduir a descobrir què li va passar a Levi Davis.

«El fet que s’hagi accedit al seu compte és una línia d’investigació que no podem descartar», va assenyalar el detectiu a ‘The Sun’, ja que qui hagi accedit al compte podria haver-ho fet per «obstruir o enganyar» la investigació.

Burrows va afegir que hi ha la possibilitat que s’hagi accedit als contactes mitjançant un ‘software’ que elimina els seguidors inactius d’aquests. «Tanmateix, és altament sospitós que aquestes persones fossin eliminades simultàniament», va dir.

Per ells, el detectiu està demanant a Instagram que proporcioni una explicació legal d’aquest moviment al compte.

«El que volem saber és des d’on s’hi va accedir. Necessitem que en proporcionin la ubicació», va afirmar Burrows.

L’última vegada que va ser vist

Les càmeres de seguretat van captar Levi Davis sortint de The Old Irish Pub a Barcelona al voltant de les 22.05 hores després de viatjar a la ciutat des d’Eivissa, on s’havia allotjat amb un amic.

L’exjugador del Bath patia de depressió i se n’havia anat de vacances després d’una lesió al genoll.

Davis va publicar un missatge de vídeo final al ferri d’Eivissa a Barcelona en el qual se’l pot sentir dir: «Hola, mare... és bonic».

Aquell mateix dia es va dir que els treballadors d’uns barcos van informar que havien vist una persona al mar, però les operacions de recerca es van suspendre perquè no hi faltava ningú a bord.

Notícies relacionades

La targeta bancària i el telèfon de Levi Davis no s’han utilitzat i els informes a Espanya citen la possibilitat que Levi Davis pogués haver sigut segrestat per algú que va conèixer a les xarxes socials, recorda ‘The Sun’.

Estrella de la telerealitat

Levi Davis va fer història el 2020 quan va ser el primer jugador professional de rugbi a declarar-se bisexual mentre encara jugava. L’esportista convertit en estrella de la televisió va actuar a ‘X Factor: Celebrity’ el 2019 amb els seus companys jugadors de rugbi Ben Foden i Thom Evans com a part del grup Try Star. El 2020 va protagonitzar la sèrie de cites d’E4 ‘Celebs Go Virtual Dating’.