Festival

L’Auditori Sant Ildefons acull ‘Filar’, el primer dels espectacles de Dansa Metropolitana a Cornellà

  • Per a la seva creadora, Antonella D’Ascenzi, els fils «creen una connexió invisible, ens uneixen amb les nostres famílies o amb els nostres amics»

L’Auditori Sant Ildefons acull ‘Filar’, el primer dels espectacles de Dansa Metropolitana a Cornellà

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Auditori Sant Ildefons de Cornellà (Baix Llobregat) presenta aquest diumenge 12 de març el primer dels espectacles inclosos en la programació del festival Dansa Metropolitana a la ciutat, que se celebra del 9 al 26 de març en 12 municipis de l’Àrea Metropolitana.

Es tracta de ‘Filar’, quan la dansa i la poesia visual filen històries que transcorren al llarg d’un fil. «Aquesta proposta cultural és una peça de dansa que parla sobre com podem tornar a construir una comunitat i sentir com vivim en una xarxa de fils invisibles», expliquen des de l’Ajuntament de Cornellà.

Per a la seva creadora, Antonella D’Ascenzi, els fils «creen una connexió invisible, ens uneixen amb les nostres famílies, amb els nostres amics o amb les persones amb qui compartim camins. Els fils mantenen la connexió en la distància».

Antonella D’Ascenzi

És una creadora italiana de dansa i de teatre visual, establerta a Catalunya des del 2010, que desenvolupa el seu projecte escènic tant per a públics familiars com per a adults, creant diàlegs amb el cos, els objectes i les imatges.

Notícies relacionades

Ha sigut convidada a projectes com Park in Progress del Pépinières européennes de Création, al Teatre Victoria Eugenia de Donostia, al Circuit de la Xarxa de Teatres Alternatius (2017 i 2019), al Fòrum REGI-Marionette de Vergèze a França, a FiraTàrrega, a Fira de titelles de Lleida i a la Mostra d’Igualada, entre d’altres.

Llegeix totes les notícies de Cornellà a EL PERIÓDICO Cornellà