En el marc de les ‘Nits d’Estiu’

El rock arriba a Cornellà amb el Can Mercader Festival 2022

  • Aquest any, com a novetat, tots els grups participants són creadors i interpretaran temes propis

El rock arriba a Cornellà amb el Can Mercader Festival 2022

Ayuntamiento de Cornellà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El rock tornarà a envair Cornellà (Baix Llobregat) aquest dissabte 9 de juliol, a partir de les 19 hores, de la mà del Can Mercader Festival (CMF), que comptarà amb l’actuació de 8 bandes. Aquests grups actuaran a dos escenaris diferents i, com en les anteriors edicions, l’entrada serà gratuïta.

«El CMF és un dels festivals estiuencs més arrelats i estimats de Barcelona «i té l’objectiu de crear un espai en el qual grups locals puguin mostrar el seu talent musical amb un grup estrella d’àmbit nacional, expliquen des de l’Ajuntament de Cornellà. Aquest any, el cap de cartell és Ankor i la resta dels grups que actuaran són: Pluton, Martin Templum Dominio, Aerial Blacked, Embelish, Siroll, Born in exile i Dekta.

El Can Mercader Festival s’organitza des de 1998 per part del consistori de Cornellà, però va ser el 2014 quan es va renovar, apostant per la música rock en totes les seves variants. «Aquest canvi va agradar molt i va anar augmentant el seu èxit any rere any», i va arribar el 2019 als 4.500 assistents, remarquen des de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

El CMF 22, que s’emmarca en el programa de les ‘Nits d’Estiu’ de Cornellà, compta amb dos escenaris per fomentar la mínima espera entre bandes. A més, aquest any, com a novetat, tots els grups participants són creadors i interpretaran temes propis. Com en les últimes edicions, hi haurà estands on les bandes participants disposaran de botigues per oferir el seu marxandatge al públic assistent, així com projectes solidaris i culturals. Així mateix, hi haurà un servei de barra amb «preus populars».

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà