Experiència completa

Petit Celler: quan compres vi i acabes fent unes tapes

  • La botiga i distribuïdora barcelonina obre un nou local a Sant Pere de Ribes, on pots tastar els vins i maridar-los amb platillos a l’espai de degustació

Petit Celler: quan compres vi i acabes fent unes tapes
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

La botiga de vins Petit Celler, amb seu al carrer de Beethoven de Barcelona, ha obert un nou local a Sant Pere de Ribes (Garraf). El nou establiment, acabat d’inaugurar al centre comercial Valentí Village aquest mes de maig, neix amb la vocació de ser un espai centrat en l’experiència, on els clients puguin tastar un ampli ventall de vins, maridar-los amb alguna de les propostes de la carta a l’espai de degustació amb una atenció personalitzada.

El nou Petit Celler, al centre comercial Valentí Village (rambla Garraf, 58) és un gran espai de 400 metres quadrats, diàfan i lluminós, amb diverses àrees destinades a crear una experiència enològica completa. Ofereix unes 600 referències de vins catalans, espanyols i internacionals, distribuïts per tipologia de vins i zones de procedència i que aniran canviant, a part d’una selecció de destil·lats ‘premium’ i cerveses artesanes de la zona.

Platillos, tastos, presentacions i propostes artístiques

Compta amb una gran barra central i taules tant a l’interior com a la seva agradable terrassa, on es pot disfrutar d’una selecció de tapes i platillos elaborats amb productes de proximitat.

Notícies relacionades

Disposa també d’una sala polivalent per fer tastos de vins conduïts pels mateixos enòlegs i elaboradors, presentacions i tota mena de propostes artístiques i culturals centrades en el món del vi. Des de Petit Celler es recomanaran i s’organitzaran, a més, experiències i visites a cellers del Penedès i del Garraf.

La zona de tast es diu Petit Celler a la Copa i funciona amb una subscripció anual. És una de les àrees més efervescents de la botiga, ja que els socis disposen de més de 30 referències per degustar, que van canviant, i informació detallada sobre cada vi. Els usuaris poden, de manera il·limitada, descobrir novetats i vins d’estils i varietats diferents i tastar-los abans de realitzar la compra, que en el seu cas té condicions avantatjoses.