Brindis deliciosos

5 vins fantàstics per menys de 20 € per regalar per Reis

  • Quin regalàs et podràs marcar per Reis amb alguna d’aquestes ampolles seleccionades pel mestre Quim Vila

5 vins fantàstics per menys de 20 € per regalar per Reis
2
Es llegeix en minuts

No hi ha millor regal que un vi. Però encertar-la amb l’ampolla no és fàcil. Hi ha tantíssima oferta... I si el teu pressupost és limitat, cal afinar molt en l’elecció.

Quim Vila (Vila Viniteca), un dels experts més importants del país en la matèria, et dona un cop de mà seleccionant cinc vins fantàstics per menys de 20 €. ¡Quin regalàs et podràs marcar per Reis!

Llopart Brut Nature Integral 2019

Llopart és un dels referents dels escumosos del Penedès. Durant més de 130 anys i amb un treball constant a la vinya i al celler, han anat consolidant una merescuda fama i un reconegut prestigi. Llopart Brut Nature Integral 2019 està elaborat amb un 40% de parellada, un 30% de xarel·lo i un 30% de chardonnay, i una criança en ampolla de més de dos anys. Un fantàstic Corpinnat que destaca per la seva frescor i jovialitat. 14,15 €.

Dido La Universal Blanc 2019

Dido La Universal Blanc 2019 és un fantàstic vi mediterrani de Sara Pérez i René Barbier del Montsant. Està elaborat amb varietats locals –50% macabeu, 40% garnatxa blanca i 10% cartoixà– procedents de diverses parcel·les treballades en ecològic. Fresc, elegant, cremós i molt seductor. Un dels blancs imprescindibles del Montsant. 17,90 €.

Allende 2014

Allende 2014 és la carta de presentació de Miguel Ángel de Gregorio. Es tracta d’un magnífic representant de les vinyes velles d’ull de llebre de Briones (La Rioja), plantades en vas sobre terres argilencs amb graves en profunditat. Una magnífica ampolla amb gran capacitat de guarda per disfrutar des d’ara i en els pròxims 10 o 15 anys. 19,20 €.

Álvaro Palacios Camins del Priorat 2020


Camins del Priorat 2020 és el deliciós priorat inicial d’Álvaro Palacios. Està elaborat amb raïm de vuit municipis de la zona: Gratallops, Porrera, Torroja, les Vilelles, Bellmunt, el Molar, el Lloar, Poboleda i Escaladei. Un vi negre fresc, saborós i molt versàtil per disfrutar amb embotits, carns i arrossos. 19,95 €.

Toro Albalá Pedro Ximénez Don PX 2019

Toro Albalá és un dels cellers mítics de Montilla-Moriles (Còrdova). Va ser fundat el 1844 per Antonio Sánchez Prieto a Aguilar de la Frontera. Els seus Don PX són una de les seves especialitats. Toro Albalá Pedro Ximénez Don PX 2019 és un fantàstic dolç per beure ara o deixar oblidat al celler particular. Perfecte acompanyant de torrons, postres i xocolata negra. 15,95 €.