vi
Safrà 2017, mandó de València
Un vi negre per disfrutar a discreció elaborat amb la varietat mandó, històrica i tradicional a la zona de Moixent (València)
safra
Un dels vins més atractius de Pablo Calatayud en el seu Celler del Roure és Safrà 2017. L’elabora exclusivament amb la varietat mandó, històrica i tradicional a la zona de Moixent (València), a partir d’una vinya de 20 anys del paratge de les Alcusses plantat sobre terrenys calcaris. Per preservar la seva delicadesa i frescor, fuig de la bota –que sovint maquilla i emmascara el mandó– i aposta per un repòs de sis mesos en unes velles tines de 2.800 litres que daten del segle XVIII i que el celler conserva enterrades en una galeria a cinc metres sota terra.
Safrà 2017
Celler del Roure PVP: 10,65 €
Safrà 2017 té fruita vermella i violeta amb un toc de pebre. En boca hi ha un gran equilibri entre la golositat i la frescor de la fruita. Té pes, volum i una textura melosa i vellutada.
Notícies relacionadesUn vi negre per beure i disfrutar a discreció.
- ‘Secret shows’ de Les Nits de Barcelona El talent indissimulable d’Alizzz
- Els estils de vida augmenten els tumors mamaris en joves
- CAOS A RODALIES El robatori de coure és del triple de metres del que va dir el Govern
- Estrena l’1 d’agost Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Les mamografies de prevenció del càncer s’avançaran als 45 anys
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Ajuda per superar l’insomni Com adormir-vos en cinc minuts
- Amb poques calories Aquest és l’aliment que supera la taronja en vitamina C i pot ajudar-te en la teva pèrdua de greix
- Vaticinis Feijóo, fan de Puigdemont
- Tema de diumenge El complex escenari postelectoral