vi

Safrà 2017, mandó de València

Un vi negre per disfrutar a discreció elaborat amb la varietat mandó, històrica i tradicional a la zona de Moixent (València)

safra

safra

1
Es llegeix en minuts
Quim Vila

Un dels vins més atractius de Pablo Calatayud en el seu Celler del Roure és Safrà 2017. L’elabora exclusivament amb la varietat mandó, històrica i tradicional a la zona de Moixent (València), a partir d’una vinya de 20 anys del paratge de les Alcusses plantat sobre terrenys calcaris. Per preservar la seva delicadesa i frescor, fuig de la bota –que sovint maquilla i emmascara el mandó– i aposta per un repòs de sis mesos en unes velles tines de 2.800 litres que daten del segle XVIII i que el celler conserva enterrades en una galeria a cinc metres sota terra. 

Safrà 2017

Celler del Roure PVP: 10,65 €

Safrà 2017 té fruita vermella i violeta amb un toc de pebre. En boca hi ha un gran equilibri entre la golositat i la frescor de la fruita. Té pes, volum i una textura melosa i vellutada. 

Notícies relacionades

Un vi negre per beure i disfrutar a discreció.