Per a morros fins

3 bons restaurants per al cap de setmana: 11 Nudos, Rincón de Diego i La Tancada

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

7 bons restaurants de Sants que hauries de tenir al teu radar

Quaranta-quatre restaurants nous de Barcelona que no et pots perdre | MAPA

3 bons restaurants per al cap de setmana: 11 Nudos, Rincón de Diego i La Tancada

Joan Revillas

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

11 Nudos

Vet aquí un d’aquells racons acollidors en un lloc tan inesperat com un centre comercial: la seva terrassa dalt de Les Arenes i la seva carta amb reminiscències gallegues mereixen la visita. Aquests són els plats que vam tastar quan vam estar a l’11 Nudos.

Rincón de Diego

El restaurant de Cambrils compleix ¡quatre dècades! i viu un trànsit entre la cuina de Diego Campos, de 71 anys, i la de Rubén Campos, de 42. És un període d’equilibri entre l’herència i el futur, un contrapès entre l’ahir i l’avui. Si traslladem la reflexió als plats, seria el salt del potatge (excel·lent) de llamàntol amb cigrons del Diego (2001) al romesco ‘thai’ de pescadors del Rubén (2016). Pau Arenós t’explica millor en quin moment es troba Rincón de Diego.

La Tancada

Després d’haver treballat amb Fran López a Villa Retiro i amb Xavier Pellicer a Can Fabes i passar per París, Menorca, Mèxic i Tailàndia, Xavi Montañés es fa càrrec de la gastronomia al càmping propietat de la seva família, al Poblenou del Delta. Compte amb la seva potent oferta arrossera, amb vuit possibilitats. En aquesta crònica sabràs quin va tastar Pau Arenós en la seva visita a La Tancada.