Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Bar Hermós, Walló i Jon Cake & Wines

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Bar Hermós, Walló i Jon Cake & Wines

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Bar Hermós

Davant La Pubilla, el Mercat de la Llibertat i, a dins, Alexis Peñalver, que també té l’Extra Bar, es fa càrrec d’una barra en la qual només serveix animals marins. Dotat amb un equipament mínim (forn, planxa i dos focs), es posa l’escafandre per a l’especialitat: només allò que descarreguen els barcos, «producte al qual apliquem les bases de la cuina catalana». Així és el Bar Hermós.

Walló

Una ‘paninoteca’ o sandvitxeria dissenyada per pizzers, amb ‘focaccies’ i bocates que desborden ‘porchettes’, tonyines, ‘burgers’ i carns crues. Així de bons són els entrepans de Walló.

Jon Cake & Wines

Els fans dels pastissos de formatge tenen un nou temple per visitar, on poden combinar diversos pastissos amb 60 vins de tot tipus (una trentena es poden demanar a copes). Així és Jon Cake & Wines.