Per a morros fins

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Tangana, Demo Gastrobar i Don Giovanni

Si encara no has decidit on anar a dinar o a sopar, aquí tens tres adreces on disfrutaràs d’una gran taula:

3 bons restaurants de Barcelona per al cap de setmana. Tangana, Demo Gastrobar i Don Giovanni

Ferran Nadeu

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

S’acosta el cap de setmana i sempre sorgeix el mateix dubte, la mateixa pregunta. ¿A quin restaurant podem anar? Nosaltres no tenim la resposta definitiva, però sí una que podria acostar-se bastant al que busques. Per això hem seleccionat tres restaurants per al cap de setmana. Són aquests. ¡A disfrutar!

Tangana

Als seus 58 anys, Josep Maria Masó torna com a propietari d’un restaurant, associat amb Àlex López, després de dues dècades de treballar per a altres, amb obertures amb carisma barceloní com les del Cañete i la terrassa Martínez. Les més recents, Carmina i Gala. Ara, fa cuina de mercat «sense pretensions»... però ¡atenció al tàrtar de cullera de Tangana!

Demo Gastrobar

Guisats, truites al moment, entrepans, clàssics amb personalitat: Marc Agelet vol trobar el seu lloc en la competitiva restauració barcelonina. Atents al plat del dia amb pa i beguda a 10 €. Així que aneu-hi, asseieu-vos, disfruteu. Així és la seva feina a Demo Gastrobar.

Don Giovanni

El restaurant del devastador i carismàtic rei de la tòfona, Andrea Tumbarello, torna a Barcelona amb una carta de gairebé 70 plats que recorren la geografia italiana. Aquí t’ensenyem algunes de les creacions que es poden tastar a Don Giovanni.