Votació dels lectors

¿Quin és el millor restaurant obert el 2021 a Barcelona?

  • Escull quin establiment obert aquest any a la capital catalana t’agrada més

¿Quin és el millor restaurant obert el 2021 a Barcelona?
1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Amb l’arribada del desembre, el canal gastronòmic d’EL PERIÓDICO, Cata Mayor, proposa 10 establiments que valen la pena per competir pel títol de millor restaurant obert el 2021 a Barcelona. En anys anteriors, els lectors d’aquest diari també van escollir els millors principiants de cada any. Van triomfar La Mundana (2016), Casa Leopoldo (2017), The Alchemix (2018) i La Tartarería (2019). El 2020 no hi va haver votació per culpa de la maleïda pandèmia que va paralitzar el país.

Notícies relacionades

La selecció dels 10 establiments finalistes ha anat a càrrec, com sempre, del nostre cronista gastronòmic, Pau Arenós, que deixa en mans dels lectors l’elecció del ‘number one’. Aquesta és la peculiaritat de la votació: que tu, lector, lectora, pots escollir quin és el que més t’ha agradat aquest any.

Per ordre alfabètic, aquests són els candidats. Podràs llegir-ne la ressenya si hi cliques al damunt: Adobo, Besta, Claris 118, Contracorrent bar, Deliri, Fishology, Goxo, La Bendita, Sensato i Ultramarinos Marín. Es pot votar fins al 31 de desembre.