En 15 minuts

Minestrone de carbassó, pèsols i créixens per a tota la família

  • La bloguera vegana Katy Beskow prepara aquest plat lleuger que, assegura, «deixarà satisfets» tots els estómacs

Minestrone de carbassó, pèsols i créixens per a tota la família
1
Es llegeix en minuts

La bloguera vegana Katy Beskow inclou al seu llibre ‘Cocina vegana en 15 minutos’ (Libros Cúpula) una sopa tradicional en què «els pèsols i el carbassó aporten un gust més fresc a la sopa». «Tot i que és un plat lleuger, deixarà tota la família satisfeta», afirma l’experta, que afegeix al plat petits trossos d’espagueti, tot i que proposa experimentar amb altres varietats de pasta. Aquesta recepta de minestrone de carbassó, pèsols i créixens, se serveix sense triturar, acompanyada de crostons de pa cruixent.

Newsletter Cata Mayor

Pau Arenós t’explica cada setmana els secrets més ben guardats per disfrutar del bon menjar dins i fora de casa.

Subscriviu-vos-hi

Notícies relacionades

Ingredients per a 4 persones

  • 400 g de tomàquets tallats (de llauna)

  • 1 ceba, trossejada

  • 100 g de puntes d’espàrrec

  • 1 carbassó mitjà, picat

  • 2 tiges d’api, picades

  • 300 ml de brou vegetal calent

  • 30 g d’espaguetis secs

  • 2 grapats de créixens

  • 3 c. s. de pèsols congelats

  • 2 c. c. de barreja d’herbes seques

  • Un grapat de julivert de fulla plana fresc, trossejat

  • Una mica de sal marina i pebre negre

  • 1 c. s. d’oli de gira-sol

Elaboració

  1. Escalfeu l’oli en una cassola gran a foc mitjà, i després afegiu-hi la ceba i les puntes d’espàrrec. Deixeu-ho coure durant 2 minuts i després afegiu el carbassó i l’api a la cassola juntament amb el brou vegetal.

  2. Aboque-hi els tomàquets i la barreja d’herbes, i pugeu el foc a mitjà-alt. Trenqueu els espaguetis en trossos petits i afegiu-los a la cassola. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 10 minuts, removent ocasionalment.

  3. Afegiu-hi el créixens i els pèsols i barregeu-ho, coent-ho 1 minut més. Poseu-hi per sobre el julivert i retireu la cassola del foc.

  4. Assaoneu-ho amb sal marina i pebre.