Mos ‘fast good’

Com fer burritos vegans en un tres i no res

  • Aquesta elaboració de la bloguera Katy Beskow es fa en només 15 minuts. ¡Més ràpid i més fàcil, impossible!

Com fer burritos vegans en un tres i no res
1
Es llegeix en minuts

Katy Beskow ha escrit ‘Cocina vegana en 15 minutos’ (Libros Cúpula), una obra amb receptes veganes ràpides i senzilles com aquests burritos, que es poden menjar a qualsevol hora. «Fins i tot te’ls pots emportar per esmorzar si els emboliques en paper d’alumini per mantenir-los calents», proposa.

Ingredients per a dues persones

  • 4 truites de blat de moro toves

  • 235 g de mongetes cannellini enllaunades, esbandides i escorregudes

  • 1 pebrot vermell (‘morrón’) tallat a tires

  • 1 bitxo, sense llavors i tallat a rodanxes fines

  • 1 alvocat gran tallat a rodanxes fines

  • 2 ceballots (cibulets) trossejats

  • 1 cc de bitxo en pols suau

  • 1 cc de pebre vermell fumat

  • ½ cc de comí molt

  • Un grapat de coriandre fresc, i una mica més per decorar

  • Suc d’1 llima no encerada

  • 1 cs d’oli de gira-sol

Elaboració

  1. En una paella gran o ‘wok’ s’escalfa l’oli a foc alt. S’afegeix el pebrot vermell i la ceba a la paella i es cou 1-2 minuts.

  2. S’afegeixen les mongetes cannellini a la paella juntament amb el bitxo en pols, el pebre vermell fumat i el comí. Es remena amb freqüència, esclafant una mica les mongetes i deixant-les coure 2 minuts més.

  3. Es retira la paella del foc, s’hi aboca el suc de llimona, el coriandre i el bitxo vermell, i es remou.

  4. S’estenen les truites i es disposa el farcit calent.

  5. Després s’empolvora amb el coriandre i les rodanxes d’alvocat per decorar.

  6. Es doblen fins que quedin ben tancats.