LA RECEPTA DE LA MEVA VIDA
Recepta d'arròs de gambes, calamars i cloïsses
Evaristo Triano: «M'agrada tant l'arròs que sempre dic: 'Fes l'arròs i no la guerra'».
INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES
- 200 g de cues de gamba
- 200 g de calamarsets
- 250 g de cloïsses
- 360 g d'arròs bomba
- 3 grans d'all
- 1 manat de julivert
- 300 g de ceba
- 1,5 l de caldo de peix
- 200 cl d'oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Posem a escalfar un rajolí d’oli en una paella. Hi incorporem les cebes molt picades perquè se sofregeixin bé, hi afegim les cues de gambes i després els calamars trossejats a quadrats. Els saltem.
2. Fem una picada amb els grans d’all, el julivert i l’oli d’oliva i la incorporem al sofregit.
3. A continuació, hi afegim l’arròs i el caldo de peix ben calent. Ho posem a bullir.
4. Quan fa 7 minuts que bull, hi afegim les cloïsses i ho deixem a foc fort uns 5 minuts. I, després, que segueixi bullint a foc moderat 12 o 14 minuts més.
Notícies relacionades5. En l’últim minut apugem el foc una altra vegada perquè faci una mica de socarrat.
6. El deixem reposar a la taula tres minuts abans de menjar-lo.
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Entrevista Giuseppe Russolillo, president de l’Acadèmia de Nutrició: «El dejuni intermitent no ha sigut concebut per perdre pes i pot posar en risc la salut»
- Barcelona prorroga 24 hores el permís d’obres al Camp Nou
- Investigació ‘La casa dels horrors’ d’Oviedo tenia un desmesurat consum d’aigua i una sala d’estudi per als tres nens
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Apagada Què ens passa amb la fi del món?
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Enquesta flaix Gairebé un 60% dels espanyols veuen «insuficient» la informació del Govern durant l’apagada, segons el CIS
- El moment del vi Falset obre la temporada primaveral de fires i mostres vinícoles a Catalunya