La recepta de la meva vida
Rovellons a la vinagreta de Fermí Puig
"Un aperitiu fàcil de preparar i ideal per fer el vermut amb un producte que em va pagar els estudis"

20161103d /
"Aquest aperitiu tan fàcil de preparar és ideal per fer el vermut. La meva família era propietària de Conserves Puig, que comercialitzava Rovellons Tres Pins, els primers que es van vendre a Catalunya. Els rovellons em van pagar els estudis. ¿Hi pot haver algun plat més important en la meva vida?".
INGREDIENTS
INGREDIENTS- 1 quilo de rovellons de botó
- 3/4 de litre d'oli d'oliva
- 1/4 de litre de vinagre de vi
- 2 branques de farigola
- 6 fulles de llorer
- 2 claus d'olor
- 6 grans d'all aixafats
- Grans de pebre negre
- Sal
ELABORACIÓ
ELABORACIÓ1. Netegem els rovellons i els saltem un minut en una paella amb oli per treure'ls la primera aigua.
2. Posem tots els ingredients en una cassola.
3. Hi posem els rovellons lleugerament salats.
Notícies relacionades4. Ho coem a foc lent durant un quart d'hora.
5. Ho deixem refredar a la mateixa cassola.
- Selectivitat La nova selectivitat s’estrena a Catalunya amb un descens de notes i aprovats
- Selectivitat 2025 Els alumnes amb les millors notes a les PAU 2025 a Tarragona: "Donen molta 'bola' a la selectivitat, però no és per a tant"
- Un problema a l’alça Catalunya imposarà multes als pacients que agredeixin sanitaris
- Cimera a la Haia Trump amenaça Espanya amb una guerra comercial: «És terrible el que ha fet. Haurà de pagar el doble»
- Les tres millors puntuacions
- L’últim acte El vell camp va dir adeu amb el comiat d’Alba i Busquets
- Lliga número 38 dels blancs El Madrid guanya la Lliga aprofitant el primer ‘match ball’
- EL MERCAT DE FITXATGES Laporta emplaça l’Athletic que no interfereixi amb Nico
- Mobilitat Renfe proposa alternatives al tall de l’R3 de Rodalies
- València / Las Palmas Un home asfixia i apunyala la seva dona i el seu fill de 2 anys