La recepta de la meva vida
Rovellons a la vinagreta de Fermí Puig
"Un aperitiu fàcil de preparar i ideal per fer el vermut amb un producte que em va pagar els estudis"
20161103d /
"Aquest aperitiu tan fàcil de preparar és ideal per fer el vermut. La meva família era propietària de Conserves Puig, que comercialitzava Rovellons Tres Pins, els primers que es van vendre a Catalunya. Els rovellons em van pagar els estudis. ¿Hi pot haver algun plat més important en la meva vida?".
INGREDIENTS
INGREDIENTS- 1 quilo de rovellons de botó
- 3/4 de litre d'oli d'oliva
- 1/4 de litre de vinagre de vi
- 2 branques de farigola
- 6 fulles de llorer
- 2 claus d'olor
- 6 grans d'all aixafats
- Grans de pebre negre
- Sal
ELABORACIÓ
ELABORACIÓ1. Netegem els rovellons i els saltem un minut en una paella amb oli per treure'ls la primera aigua.
2. Posem tots els ingredients en una cassola.
3. Hi posem els rovellons lleugerament salats.
Notícies relacionades4. Ho coem a foc lent durant un quart d'hora.
5. Ho deixem refredar a la mateixa cassola.
- INVESTIGACIÓ Un regidor del PP a Esplugues va colar com a despeses del partit factures pròpies
- Chery inicia el desembarcament xinès en el motor espanyol
- LES SEQÜELES DE L’ELIMINACIÓ EUROPEA Tensió al vestidor del Barça
- Vine a escalar i queda't a dormir
- Seguretat Social Espanya haurà d’ajustar les pensions en 12.000 milions
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Salaris ¿Quant guanya un inspector d’Hisenda a Espanya?
- CELEBRACIONS ¿Quan és el Dia de la Mare 2020? Dates de tots els països
- Seguretat Social Arriba el juny: bon mes per a aquests jubilats que cobraran 6.000 euros
- PROGRAMACIÓ Set noves produccions en la temporada del Liceu