La recepta de la meva vida
Rovellons a la vinagreta de Fermí Puig
"Un aperitiu fàcil de preparar i ideal per fer el vermut amb un producte que em va pagar els estudis"

"Aquest aperitiu tan fàcil de preparar és ideal per fer el vermut. La meva família era propietària de Conserves Puig, que comercialitzava Rovellons Tres Pins, els primers que es van vendre a Catalunya. Els rovellons em van pagar els estudis. ¿Hi pot haver algun plat més important en la meva vida?".
INGREDIENTS
INGREDIENTS- 1 quilo de rovellons de botó
- 3/4 de litre d'oli d'oliva
- 1/4 de litre de vinagre de vi
- 2 branques de farigola
- 6 fulles de llorer
- 2 claus d'olor
- 6 grans d'all aixafats
- Grans de pebre negre
- Sal
ELABORACIÓ
ELABORACIÓ1. Netegem els rovellons i els saltem un minut en una paella amb oli per treure'ls la primera aigua.
2. Posem tots els ingredients en una cassola.
3. Hi posem els rovellons lleugerament salats.
Et pot interesar4. Ho coem a foc lent durant un quart d'hora.
5. Ho deixem refredar a la mateixa cassola.
- Fenomen urbà La irrupció de les macrocuines alarma els veïnats de Barcelona
- Guia pràctica 12 consells per abans, durant i després de rebre la vacuna contra la Covid-19
- Mesures del Procicat per la Covid-19 Catalunya obrirà els centres comercials de dilluns a divendres
- UN PASSEIG PEL TEMPS La Barcelona oblidada: ‘tour’ per llocs en ruïnes
- COBRAMENTS SENSE DECLARAR El rei Joan Carles I paga més de quatre milions d’euros a Hisenda en una segona regularització
- El Parlament Europeu deixa Puigdemont a un pas de perdre la immunitat
- 40è aniversari del fracàs del cop d’Estat El Rei reivindica el paper del seu pare el 23-F i anima a protegir la democràcia
- NOVA LEGISLATURA El PSC presenta un pla per aïllar Vox al Parlament
- A Lliçà d’Amunt Bosch anuncia el tancament d’una altra de les seves plantes a Catalunya i ultima 336 acomiadaments
- La pregunta d’‘Aquí, amb Josep Cuní’ i EL PERIÓDICO ¿Està a favor de convocar manifestacions el 8 de març?