La recepta de la meva vida
Rovellons a la vinagreta de Fermí Puig
"Un aperitiu fàcil de preparar i ideal per fer el vermut amb un producte que em va pagar els estudis"

20161103d /
"Aquest aperitiu tan fàcil de preparar és ideal per fer el vermut. La meva família era propietària de Conserves Puig, que comercialitzava Rovellons Tres Pins, els primers que es van vendre a Catalunya. Els rovellons em van pagar els estudis. ¿Hi pot haver algun plat més important en la meva vida?".
INGREDIENTS
INGREDIENTS- 1 quilo de rovellons de botó
- 3/4 de litre d'oli d'oliva
- 1/4 de litre de vinagre de vi
- 2 branques de farigola
- 6 fulles de llorer
- 2 claus d'olor
- 6 grans d'all aixafats
- Grans de pebre negre
- Sal
ELABORACIÓ
ELABORACIÓ1. Netegem els rovellons i els saltem un minut en una paella amb oli per treure'ls la primera aigua.
2. Posem tots els ingredients en una cassola.
3. Hi posem els rovellons lleugerament salats.
Notícies relacionades4. Ho coem a foc lent durant un quart d'hora.
5. Ho deixem refredar a la mateixa cassola.
- Recomanacions "Inoblidable": el bar de Mataró aclamat per les seves saboroses tapes
- Amb Liam Neeson El racó de Sant Cugat del Vallès que està ja en la història del cinema
- Moderadors de continguts Acord en l’ero de la subcontracta de Meta: Els 2.059 acomiadats a la torre Glòries seran indemnitzats amb 33 dies
- Almenys 7 persones viuen entre ruïnes a les Cases Barates
- Aquest dilluns L’Audiència de Barcelona jutja una àvia per abusar del seu net a Igualada