La recepta de la meva vida

Rovellons a la vinagreta de Fermí Puig

"Un aperitiu fàcil de preparar i ideal per fer el vermut amb un producte que em va pagar els estudis"

Rovellons a la vinagreta de Fermí Puig

JORDI COTRINA

Es llegeix en minuts

Fermí Puig (Fermí Puig)

"Aquest aperitiu tan fàcil de preparar és ideal per fer el vermut. La meva família era propietària de Conserves Puig, que comercialitzava Rovellons Tres Pins, els primers que es van vendre a Catalunya. Els rovellons em van pagar els estudis. ¿Hi pot haver algun plat més important en la meva vida?".


INGREDIENTS

INGREDIENTS- 1 quilo de rovellons de botó

- 3/4 de litre d'oli d'oliva

- 1/4 de litre de vinagre de vi

- 2 branques de farigola

- 6 fulles de llorer

- 2 claus d'olor

- 6 grans d'all aixafats

- Grans de pebre negre

- Sal


ELABORACIÓ

ELABORACIÓ1. Netegem els rovellons i els saltem un minut en una paella amb oli per treure'ls la primera aigua.

2. Posem tots els ingre­dients en una cassola.

3. Hi posem els rovellons lleugerament salats.

Et pot interesar

4. Ho coem a foc lent durant un quart d'hora.

5. Ho deixem refredar a la mateixa cassola.