Les tapes més exclusives de Barcelona són a l’Eixample: així és el restaurant que no et deixarà indiferent

El Season Tapas Restaurant és una proposta única amb una cuina d'essència mediterrània amb influències internacionals

Picanya de vedella Angus amb ximixurri de sàlvia i rösti suís

Picanya de vedella Angus amb ximixurri de sàlvia i rösti suís / Cedida

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

Barcelona és una ciutat cosmopolita i de contrastos. La seva essència mediterrània es fon amb les influències de la resta de cultures que l’habiten, fet que li atorga una personalitat única. I això, traduït en les seves cuines, dona com a resultat propostes molt interessants en les quals la fusió d’estils és la gran protagonista. I si hi ha alguna cosa veritablement mediterrània, i molt vinculada a Barcelona, són les tapes. I és que no hi ha millor pla que reunir-se amb la família o els amics i sortir a prendre alguna cosa i anar de tapes.

Situat en ple Eixample de Barcelona, el Season Tapas Restaurant és una proposta molt interessant que uneix la tradició i la modernitat, a més d’oferir tapes i platets amb productes naturals, frescos i de temporada. «Som un equip jove i internacional que disfrutem del que fem. Som moderns i creatius. Ens agrada dir que som cuina de Barcelona i això es reflecteix a cada un dels nostres plats. Ens encanta l’essència mediterrània i l’esquitxem d’influències internacionals», explica Pol Tortajada, el seu cap de cuina.

Tapes exclusives al cor de Barcelona

Tapes exclusives al cor de BarcelonaEl Season Tapas Restaurant és una experiència gastronòmica única. La seva carta canvia en funció de la temporada – tot i que amb clàssics fixos com el caneló de pularda trufada gratinat amb suau beixamel, les seves braves o les seves croquetes de pollastre rostit amb maionesa del seu suc– amb noves propostes creatives que tenen per objectiu arribar a tots els paladars. I, en aquest sentit, la seva proposta es podria definir com a original i arriscada.

«Ens agrada fusionar diferents conceptes de tots els llocs del món, tant pel que fa a sabors com pel que fa a tècniques i ingredients. És el que més ens diverteix quan treballem. Ens agrada arriscar perquè l’experiència gastronòmica al Season Tapas Restaurant no deixi a ningú indiferent», apunta Tortajada.

En la carta de primavera-estiu aquest concepte de cuina fusió és molt evident. Destaquen creacions com les rostes d’ànec a l’estil Pequín en hòstia cruixent, una referència claríssima a la cultura xinesa; el culatí de vedella Angus amb ‘chimichurri’ de sàlvia i ‘rösti’ suís, amb l’estil incondicional del rostit argentí.

Tapes veganes i menú diari a Barcelona

Tapes veganes i menú diari a BarcelonaEls vegans tampoc tindran problemes amb la seva carta. El Season Tapas Restaurant, aquesta temporada, ofereix propostes com el tofu amb tenduri massala i mango i coco acompanyat de pa naan, amb la seva essència índia, o el risotto de blat sarraí amb mongeta tendra i rossinyols. Una proposta que, sens dubte, està pensada perquè tots els paladars puguin disfrutar de l’experiència.

El Season Tapas Restaurant té una proposta de menú diari que trasllada la seva magnífica experiència als dies feiners. Diverses opcions de primer i segon plat, amb apostes atrevides com un risotto de rossinyols i idiazàbal o un costellam de porc a baixa temperatura amb parmentier. Tot això, rematat amb postres com el seu brownie de xocolata i nous o síndria infusionada amb ginebrer. Tot això, a un preu molt atractiu.

Els maridatges i els còctels

Els maridatges i els còctelsLa gastronomia no seria el mateix sense un bon maridatge. Perquè combinar un bon plat amb la beguda correcta sempre millora l’experiència. El Season Tapas Restaurant disposa d’una carta de vins, caves i xampany de luxe. Vins amb denominació d’origen de l’Empordà, el Priorat, la Ribera del Duero, La Rioja, el Montsant, El Bierzo... Negres, blancs o rosats... Sempre hi trobaràs la proposta ideal.

Ara bé, l’estiu també és l’època ideal per disfrutar dels còctels i l’oferta d’aquest restaurant de l’Eixample és molt singular. La seva proposta és d’autor i s’elaboren amb sucs, purés i xarops naturals de fabricació pròpia. Clàssics renovats que sorprenen amb la seva posada en escena. I, per als que no es portin gaire bé amb l’alcohol, el Season Tapas Restaurant ha creat una proposta única de «mòctels».

Tres espais per disfrutar de la gastronomia

Tres espais per disfrutar de la gastronomiaEl Season Tapas Restaurant inclou tres espais per poder disfrutar de la seva experiència gastronòmica. Ara que arriba l’estiu i el bon temps, recomanem encaridament la Terrazone, la seva terrassa. Un espai ideal per ajuntar-se amb les amistats i delectar el paladar amb una bona tapa i una copeta.

Al seu interior hi ha dues zones diferenciades: La Klássica, la seva sala principal, i el Gastrobar. La primera és una bona mostra del caràcter del restaurant amb un estil retroindustrial que uneix la tradició i l’avantguarda. La segona està més pensada per a una visita ràpida o informal amb una bona barra on passar l’estona.

¿Vols viure una experiència gastronòmica única a ple cor de Barcelona? Et recomanem encaridament que t’acostis al Season Tapas Restaurant