Dolç salat

Dia Internacional del Croissant: ¿on regalen croissants gratis aquest dilluns a Barcelona?

  • La marca regalarà un total de 10.000 ‘manolitos’ a les seves botigues distribuïdes arreu d’Espanya

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

El dia 30 de gener és el Dia Internacional del Croissant, un dels dolços que més paladars conquista. Manolo Bakes, una franquícia especialitzada precisament en croissants, vol celebrar-ho amb els seus clients.

Per aquesta raó, la marca regalarà un total de 10.000 ‘manolitos’ a les seves botigues distribuïdes arreu d’Espanya i, per sort, a Barcelona en tenim algunes.

Manolo Bakes només ha posat algunes limitacions, com que per exemple en les seves botigues ubicades en centres comercials no repartiran croissants.

Notícies relacionades

No obstant, encara queden dues botigues més a Barcelona que sí que repartiran aquest dilluns 30 de gener ‘manolitos’: a la botiga situada al carrer Berlín, 55 (a l’altura del carrer Numància). També en regalaran als clients de l’establiment situat al carrer Calvet, 1.

Això sí, els que vulguin disfrutar dels deliciosos croissants hauran d’estar atents al que publiquen a les xarxes des de Manolo Bakes, ja que serà allà on anunciaran mitja hora abans a quines botigues i quan (hi ha quatre franges horàries diferents) convidaran als ‘manolitos’.