El ‘top’ de la cuina
La llista dels 29 nous restaurants d’Espanya amb Estrella Michelin
La Guia Michelin 2023 d’Espanya ha incorporat dues novetats en la seva llista de restaurants tres estrelles, l’Atrio, a Càceres (oest), i Cocina Hermanos Torres, a Barcelona (nord-est), així que l’Estat arriba als 13 establiments ‘triestrellats’.
Així queda ara la llista de les noves estrelles de la Guia Michelin 2023 (en ordre alfabètic)
TRES ESTRELLES
Atrio (Càceres)
Cocina Hermanos Torres (Barcelona)
Notícies relacionades
David Muñoz, una altra vegada elegit millor cuiner del món
La Sosenga: xef jove busca al segle XIV (i serveix un menú de 18 €)
DUES ESTRELLES
Deessa (Madrid)
El Rincón de Juan Carlos (Adeje, Tenerife)
Pepe Vieira (Serpe, Pontevedra)
UNA ESTRELLA
Ababol (Albacete)
Ajonegro (Logronyo)
Aleia (Barcelona)
AlmaMater (Múrcia)
Alquimia-Laboratorio (Valladolid)
Ancestral (Illescas)
Arrea! (Santa Cruz de Campezo)
Ceibe (Ourense)
Cobo Evolución (Burgos)
Código de Barra (Cadis)
Come (Barcelona)
Enigma (Barcelona)
Etxeko Ibiza (Es Canar, Eivissa)
Ferpel (Ortiguera)
Fusión19 (Mur, Mallorca)
Gente Rara (Saragossa)
Kaleja (Màlaga)
La Finca (Loja)
Mont Bar (Barcelona)
Monte (San Feliz)
Montia (San Lorenzo d’El Escorial)
Oba- (Casas-Ibáñez)
O’Pazo (Padrón)
Ravioxo (Madrid)
San-Hô (Adeje, Tenerife)
Slow & Low (Barcelona)
Tabaiba (Las Palmas de Gran Canària)
Ugo Chan (Madrid)
Zuara Sushi (Madrid)
Temes:
- EFEMÈRIDE El metro celebra 100 anys amb visites a estacions fantasma
- Escacs El prodigiós adolescent indi
- Ocupació La Generalitat es reforça amb 225 orientadors laborals per reduir l’atur
- Successos Cau el "gran banc clandestí" de la màfia xinesa més activa a Catalunya: blanquejaven un milió d'euros setmanal
- Política i moda Deixeu de grapejar-nos
- Al minut Guerra d’Israel en directe: última hora sobre el final de la treva a Gaza, l’ajuda humanitària i reaccions
- Teatre Tarragona reinterpreta el clàssic dels Pastorets de Folch i Torres: tindrà una Satanàs dona
- Santa Llúcia omple Manresa de tradició
- OCAFÚ A Barcelona la cuina gallega parla amb honestedat
- Ruta amb història Peralada, un viatge fins a l’edat mitjana