Marató d’Instagram Lives

Els llegums més solidaris

  • Legumechef donarà cinc quilos de llegums al Banc d’Aliments de Barcelona per cada nou seguidor en el seu perfil d’Instagram aconseguit dijous, Dia Mundial d’aquest aliment

Bodegó de llenties, base d’un ampli receptari culinari.

Bodegó de llenties, base d’un ampli receptari culinari. / aRCHIVO

1
Es llegeix en minuts
Cata Mayor

Amb motiu de la celebració anual del Dia Mundial dels Llegums, Legumechef prepara una campanya que tindrà lloc el dijous 10 de febrer amb l’objectiu d’aconseguir 10.000 quilos de llegums per al Banc d’Aliments de Barcelona.

La jornada començarà amb un ‘show cooking’ de la mà d’Ada Parellada dins del magatzem del Banc d’Aliments, que es retransmetrà en directe a través de l’Instagram de @legumechef.

La marató de directes IG Lives continuarà des del mateix lloc, amb xefs, nutricionistes i altres experts en llegums que donaran veu a la campanya, presentant innovacions i consells sobre els llegums en la restauració i en la dieta moderna.

Per cada nou seguidor aconseguit en el seu perfil d’Instagram durant aquell dia, Legumechef donarà cinc quilos de llegums al Banc d’Aliments de Barcelona.

Ruscalleda, Pellicer, Escribà...

Entre els convidats que participaran en aquesta jornada solidària del Dia Mundial dels Llegums hi haurà Carme Ruscalleda, Xavier Pellicer, Anjalina Chugani, Patricia Schmidt & Christian Escribà, Borja Pérez, Blanca Esteve i membres del CETT.

Notícies relacionades

El 2019, el 10 de febrer va ser proclamat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el Dia Mundial dels Llegums. Un esdeveniment mundial designat per reconèixer la importància dels llegums (cigrons, mongetes, llenties, pèsols secs...) per aconseguir les metes i objectius universals i transformatius de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible; un pla d’acció que mira d’enfortir la pau, la seguretat i el desenvolupament universal.

Legumechef sorgeix com una plataforma patrocinada per les dues associacions de legumbristas dels Estats Units, USADPLC i USDBC, per tornar a donar veu a aquest aliment fonamental i difondre la importància, tant de les seves aportacions nutricionals i beneficis de salut com del paper sostenible que jugarà de cara a l’alimentació del futur.