la recepta de la meva vida
Recepta de pèsols amb botifarra negra amb papada
«La meva àvia cuinava aquest plat i m'encantava. És de temporada, molt fàcil i molt exitós», recalca César Pastor, xef del restaurant L'Olivé
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 280 g de pèsols
- 120 g de botifarra negra
- 120 g de botifarra crua
- 100 g de papada
- 80 g de ceba tendra tallada a la juliana
- 2 g de pebre negre en gra (molinet)
- 20 g d’oli oliva verge extra
- Una cullerada sopera d’aigua
ELABORACIÓ
1. Tallar les botifarres i la papada i marcar-les a la planxa o en una paella antiadherent.
2. En una altra paella, posar un rajolí d’oli d’oliva verge extra i ofegar a foc mitjà els pèsols amb ceba, una mica de sal, pebre i aigua. Tapar durant 6-8 minuts, removent de tant en tant.
ACABAMENT I PRESENTACIÓ
Notícies relacionades1. Una vegada els pèsols s’hagin cuit i la ceba s’hagi fet, salpebrar i emplatar tot de la manera que s’aprecia en la fotografia.
2. En el moment de servir el plat, afegir-li un rajolí d’oli.
- Turisme de masses Inventen platges falses per despistar els turistes a les Balears
- Pobresa a Catalunya La vida en un garatge de tres nens de l’Hospitalet: «¿Fins quan hem d’estar així?»
- La fuga d’agost del 2024 Sallent reconeix que els Mossos no van sospesar la fugida de Puigdemont
- Baròmetre municipal La vivenda supera la inseguretat com a principal problema dels barcelonins
- Tempesta judicial i política L’empresonament de Cerdán noqueja Sánchez, que no pot desviar el focus
- EL MERCAT BLAUGRANA El Barça renova Ansu Fati fins al 2028 i el cedeix al Mònaco
- Sanitat pública Catalunya reforma l’atenció primària perquè en un any l’atenció sigui en 48 hores
- Mobilitat Evacuats una vintena de passatgers pel túnel del funicular de Montjuïc per una incidència
- Publicació al novembre Joan Carles I es reivindica al seu llibre de memòries cinc anys després de l’‘autoexili’
- Lloguer Tres consells fonamentals per firmar un contracte de lloguer i no emportar-te sorpreses