la recepta de la meva vida
Recepta de pèsols amb botifarra negra amb papada
«La meva àvia cuinava aquest plat i m'encantava. És de temporada, molt fàcil i molt exitós», recalca César Pastor, xef del restaurant L'Olivé
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
- 280 g de pèsols
- 120 g de botifarra negra
- 120 g de botifarra crua
- 100 g de papada
- 80 g de ceba tendra tallada a la juliana
- 2 g de pebre negre en gra (molinet)
- 20 g d’oli oliva verge extra
- Una cullerada sopera d’aigua
ELABORACIÓ
1. Tallar les botifarres i la papada i marcar-les a la planxa o en una paella antiadherent.
2. En una altra paella, posar un rajolí d’oli d’oliva verge extra i ofegar a foc mitjà els pèsols amb ceba, una mica de sal, pebre i aigua. Tapar durant 6-8 minuts, removent de tant en tant.
ACABAMENT I PRESENTACIÓ
Notícies relacionades1. Una vegada els pèsols s’hagin cuit i la ceba s’hagi fet, salpebrar i emplatar tot de la manera que s’aprecia en la fotografia.
2. En el moment de servir el plat, afegir-li un rajolí d’oli.
- Cas excepcional Alegria per als conductors a Espanya: no hauran de passar la ITV a partir de 2025 si el seu cotxe està en aquesta llista
- Septuagenaris amb els peus a la sorra
- França aplica tocs de queda per reduir la violència juvenil després d’endurir la llei
- Apunts polítics de la setmana Els incendis, i els tuits, van arrabassar a Vox l’agenda política
- Contundent i crític
- Entrevista Sandra Ramos, consellera de Festes de Tarragona: "La festa major de Sant Magí ens ajuda a conscienciar sobre la importància de l'aigua"
- Lamine imposa entre el tumult
- El fill de l’oligarca rus del clan de la Costa Brava nega ser el seu testaferro
- Un partit de 42 minuts
- El contracte del Govern amb Huawei eleva el xoc amb el PP