Cita imprescindible

Passeig de Gourmets, un passeig amb bon gust

  • Els que tinguin el morro fi s’hauran d’apropar, fins al 24 d’octubre, al passeig de Gràcia, on podran tastar platets, menús degustació i sopars de superxefs i viure altres experiències ‘gastro’

Passeig de Gourmets, un passeig amb bon gust

Blanca Gaig

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

Segueix el frenesí ‘gastrociutadà’ a Barcelona. Com si es tractés d’una etapa reina ciclista (però d’un mes de durada, no d’un dia), ara toca un altre port fora de categoria: Passeig de Gourmets. Tocarà pujar-se a la bici de debò per cremar tantes calories acumulades després d’un cap de setmana inaugural amb Tast a la Rambla, Vermut & Soul i Born Street Food, que han coincidit amb altres iniciatives de llarg recorregut com la Food Design Week (fins al dia 30, xerrades, tallers o exposicions per mostrar el vincle entre gastronomia, disseny i sostenibilitat) i la ruta La Cuina del Port (fins al 7 de novembre, del qual han participat 11 restaurants als Porxos d’en Xifré).

Notícies relacionades

Aquests dies, el protagonista és Passeig de Gourmets. Fins al 24 d’octubre, el passeig de Gràcia es conveteix en una cita d’allò més apetitosa: els que tinguin el morro fi podran fer la Ruta de platets (mitges racions generoses acompanyades d’una cervesa Estrella Damm o una copa cava Juvé & Camps per 7 euros), tastar menús degustació per 50 (inclouen una Estrella Damm –per 15 € més es pot maridar amb escumosos de la D.O. Cava–), assistir a les Experiències Gurmet (activitats gratuïtes o de pagament com xerrades, classes, tallers...) i sopar plats fets ‘A 4 mans’, les dels xefs del passeig i les dels seus col·legues convidats.

A les jornades hi participen 16 establiments: Hotel Alma, Almanac (restaurant Virens), Cafè de la Pedrera, Casa Seat, Claris Hotel & Spa, Cookiteca, H10 Casa Mimosa, Hotel Casa Fuster (Cafè Vienès), Hotel Majestic (El Bar del Majestic i Solc), Mandarin Oriental (Banker’s Bar i Blanc), Monument Hotel (Hall0 Cocktail Bar i Oria), The Bistrot (Santa Eulàlia), Sintonia, Solomillor, The One Barcelona (Somni Restaurant) i The Wine House Pop-Up Store.