COM A CASA

Gaudí menjaria a Casa Ángela

Aquest restaurant al costat de la Sagrada Família proposa tapes de tota la vida i arrossos de vici

zentauroepp47316826 cocina190315115531

zentauroepp47316826 cocina190315115531 / anna jimenez roig

1
Es llegeix en minuts
Ferran Imedio
Ferran Imedio

Periodista. Redactor del canal Cata Mayor

ver +

L’entorn de la Sagrada Família no és gaire propici per a restaurants amb certes inquietuds. Manen les cadenes internacionals de menjar ràpid, un valor segur per a les hordes de turistes amb moltes presses i pocs miraments gastronòmics. Així que la presència deCasa Ángela, just al costat del temple modernista (¡fabulosa la seva terrassa amb vista al monument!), és una gran notícia per als gurmets. No és que proposi alta cuina ni plats d’avantguarda; al contrari. Aquí manen la senzillesa i els preus assequibles.

Als seus dos locals contigus (plaça de la Sagrada Família, 13-15), un amb aspecte de bar de sempre i un altre amb pinta de restaurant restaurant, serveixen tapes i arrossos que farien salivar el mateix Antoni Gaudí. Perquè les seves cruixents (per fora) i cremoses (per dins) croquetes, de sabors llargs, eterns (de pernil ibèric, de galta de porc, de ceps amb trufa, de calamarsons), semblen immortals.

Braves i gambes amb all

Notícies relacionades

La llista de platets de tota la vida és llarga. Musclos a la marinera que demanen pa per sucar-hi,patates bravesd’allò més clàssiques de recepta secreta, gambes amb all que semblaven mortes a la ciutat i que han ressuscitat al costat del temple, bunyols de bacallà amb substància... ¿I els arrossos? Doncs el mateix que les tapes i els platets: de vici. En tenenfins a set varietats, i la més destacable és la marinera, amb calamar, cloïsses, gambes i carxofes, tot i que no s’ha d’oblidar la de pop (musclos, pebre vermell dolç de La Vera i una mica d’allioli).

¿De veritat un turista preferiria un ‘fast food’ aCasa Ángela

Temes:

Gurmetitzats