Un tractament per preparar la pell a l'estiu

L'Spa de l'Hotel Arts presenta un ritual de bellesa amb el nom de Summer Care

mroca13116593 barcelona 20100521      bcn    barcelona    usos c160408205602

mroca13116593 barcelona 20100521 bcn barcelona usos c160408205602

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Amb l'arribada del bon temps, acumulem un nombre més alt d'hores d'exposició al sol, ja sigui a la platja, en una terrassa o fent un tomb a l'aire lliure. Conscients dels riscos que comporta la radiació solar, “43 The Spa”, a l'Hotel Arts Barcelona representa un exclusiu tractament facial i corporal de la mà de Natura Bissé.

Indicat per a tota mena de pells, 'Summer Care' utilitza com a base la vitamina C, un potent antioxidant que neutralitza l'acció negativa dels radicals lliures causants de l'envelliment cutani, i consta principalment de tres fases essencials: exfoliació, hidratació i protecció solar.

Amb impressionants vistes sobre el mar i la ciutat que introduiran en un estat de profunda relaxació, el protocol de bellesa començarà amb una exfoliació corporal a partir de l'Oxygen Line de Natura Bissé, especialment formulada per recuperar la pèrdua de vitalitat de la pell. Gràcies als beneficis del peròxid d'hidrogen i l'Aigua Viva de les algues verdes Spirulinas (extremadament riques en vitamines i minerals), s'aconsegueix una aportació extra d'oxigen que també proporciona una intensa sensació d'elasticitat i suavitat a la pell.

Notícies relacionades

Per a l'exfoliació de la cara, s'utilitzarà la línia NB Ceutical, un tractament cosmètic hipoal·lergogen especialment indicat per a pells sensibles i reactives. Una vegada finalitzada aquesta primera fase d'exfoliació, el ritual continuarà amb una segona fase d'hidratació que nodreix i relaxa el cos i la cara.

El tractament finalitzarà amb una crema protectora corporal i facial per evitar les conseqüències negatives de l'exposició al sol i cuidar la pell de manera segura i saludable. El ritual busca així un bronzejat únic, durador i sense efectes perjudicials per a la pell, alhora que permet la immediata exposició al sol, sense temps d'espera.