Sorteig dels aparellaments

Barça-Baskonia i Reial Madrid-Obradoiro, semifinals de la Supercopa

L'equip de Pesic obrirà la competició que, aquest any, es disputa a Santiago de Compostel·la

dm4rnlvw0aauuwl

dm4rnlvw0aauuwl

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid, vigent campió d’Europa  i de Lliga, s’enfrontarà amb el Monbus Obradoiro, amfitrió del torneig, en les semifinals de la Supercopa Endesa 2018, mentre que l’altre encreuament el disputaran el FC Barcelona, campió de la Copa del Rei, i el Kirolbet Baskonia, segons el sorteig celebrat aquest migdia a l’ajuntament de Santiago de Compostel·la.

Les dues semifinals es disputaran al Multiusos Fontes do Sar el divendres 21 de setembre. Obriran la competició (19.00 hores) el Barça de Pesic i el Baskonia de Pedro Martínez, que el curs passat es van enfrontar fins i tot en nou ocasions entre LligaCopa del Rei i Eurolliga.

El segon partit, previst per a les 21.30 hores, serà el que enfronta al conjunt gallec, que una temporada més estarà dirigit per Moncho Fernández però ha tingut baixes importants com les de Pustovyi, Marc Thomas i Bendzius, i el Reial Madrid, que mirarà d’obrir el curs aixecant un títol que se li ha resistit en aquests últims anys.

Notícies relacionades

La final es disputarà l’endemà a les 19.15 hores.

L’acte, ha estat presentat per l’exjugador Joe Arlauckas, va comptar amb la presènciad’Antonio Martín, president de l’ACB, Martiño Noriega, alcalde de Santiago de Compostel·la; José García Liñares, diputat d’Esports de la Diputació de la Corunya; Miguel Temboury, director general territorial zona nord-est d’Endesa; i representants dels quatre equips participants.