DEBAT A LA XARXA

'Lagarto' de la Cruz: "Ja n'estic fins als collons d'escoltar merda sobre el català"

L'exjugador del Barça de bàsquet explota a les xarxes i explica que, tot i ser argentí, no va tenir mai problemes amb l'idioma

lagarto

lagarto

1
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

L'activitat política a Catalunya no s'atura i no paren d'originar-se polèmiques. L'última ha arribat amb la voluntat del Govern central de canviar el sistema d'immersió lingüística de les escoles catalanes. Sota l'empara de l'article 155Rajoy va dir que està estudiant la forma de garantir l'ús del castellà com a llengua vehicular de l'escola catalana. I les reaccions no han trigat a arribar. N'han parlat acadèmics, polítics, ciutadans corrents i, fins i tot, esportistes. Un d'ells, l'exjugador del Barça de bàsquet Juan Domingo de la Cruz, més conegut com a Lagarto de la CruzLagarto, ha explotat a la xarxa.

Notícies relacionades

Qui havia sigut un dels pilars de la secció de bàsquet del Barcelona entre el 1975 i el 1987, s'ha mostrat disconforme amb les crítiques al sistema d'immersió lingüística català. "Ja n'estic fins als collons d'escoltar merda sobre el català. Soc sudaca. 25 anys a Barcelona i 20 a Mallorca. No vaig tenir mai problemes, l'entenc perfecte, encara que no el parlo", ha dit l'argentí al seu compte de Twitter.

Lagarto va portar la samarreta blaugrana durant 12 temporades i va ser 131 vegades internacional amb la selecció espanyola.