A PEDRALBES

Surt a la venda una casa modernista centenària de Barcelona

La immobiliària taxa en 6,6 milions Vil·la Paula, de l'arquitecte Jeroni Granell

villa-paula

villa-paula

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La vil·la modernista Vil·la Paula, construïda el 1912 al barri de Pedralbes de Barcelona ha sortit a la venda per la suma de 6,6 milions d’euros.

Es tracta d’una de les propietats més destacades de l’arquitecte català Jeroni Granell Manresa (1867-1931), un dels més reconeguts del modernisme a la ciutat, segons ha informat la immobiliària barcelonina Living, que ha gestionat l’operació.

Situada al camí de les Aigües, a pocs minuts del Parc Natural de Collserola, la vil·la s’aixeca sobre una parcel·la de 41.000 metres quadrats amb jardí, zona per a barbacoes, una piscina de disseny i vistes a la ciutat de Barcelona.

L’edifici té una superfície habitable de 720 metres quadrats distribuïts en quatre plantes i una torre addicional, on hi ha vuit suites, nou banys, menjador, cuina, saló doble, soterrani amb gimnàs, sauna, celler i sala de jocs.

Notícies relacionades

"Vil·la Paula és una veritable joia arquitectònica que destaca per les seves majestuoses estances, amb elements decoratius originals i propis del moviment modernista", ha assenyalat la directora comercial de Living, Estrella Serrano.

A l’acabar la Guerra Civil, el president de la Generalitat Lluís Companys es va amagar a Vil·la Paula a l’espera d’exiliar-se a França, on seria capturat i enviat de tornada a Espanya per a la seva execució en mans del règim.