TMB farà més controls de bitllets al metro del 16 al 22 d'abril

Equips d'intervenció redoblaran la seva presència a estacions, enllaços i trens

icoy24461415 metro control billetes161103181858

icoy24461415 metro control billetes161103181858

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha programat una intensificació dels controls de bitllets de la xarxa de metro per a la setmana del 16 al 22 d'abril, com a mesura contra el frau, amb equips d'intervenció que comprovaran la validació del títol de transport.

Els controls de bitllets, que habitualment són en rutes aleatòries, "es multiplicaran aquests dies i es generalitzaran a tota la xarxa, a estacions, enllaços i trens, amb la participació de personal de reforç i efectius de seguretat", ha anunciat avui TMB.

L'objectiu de la intervenció, segons l'empresa, és fer patent la necessitat de portar sempre un bitllet validat correctament i reforçar el comportament cívic de la gran majoria d'usuaris.

Frau de 9,6 milions

Notícies relacionades

"La prevenció, detecció i persecució del frau és una tasca comuna per als operadors de transports massius de tot el món, i la determinació de TMB és ferma en la voluntat de reduir el frau, que equival a 9,6 milions d'euros anuals en ingressos no percebuts", han explicat des de l'empresa de transports municipal.

En aquesta línia, TMB porta a terme una campanya de publicitat contra el que consideren "comportament incívic" titulada Viatja amb karma, que insta a la correcta utilització dels títols de transport públic, i també ha implantat mesures per dificultar i perseguir les infraccions.