LA RECEPTA
Amanida de magrana
Rosa Gómez, dependenta de la parada Fruites i Verdures B. Sicart del mercat del Besòs, aposta per un ingredient poc comú a les amanides: la magrana. Una recepta lleugera per acompanyar una carn.
INGREDIENTS
Enciam
Magranes
Cogombre
Ceba
Tomàquets cirera
Formatge de cabra
Oli
Vinagre
Mostassa
Sal
Llimona
PREPARACIÓ
Renteu l'enciam i talleu-lo. Poseu-lo en un bol. Partiu les magranes i extreieu-ne les llavors. Afegiu-les a l'enciam. Talleu el cogombre i la ceba i ho poseu al bol. Renteu els tomàquets cirera i els hi afegiu.
Notícies relacionadesEn una paella, feu volta i volta al formatge de cabra per fondre'l una mica. L'interior ha de quedar intacte i les vores, cremades. Afegiu-lo al bol de l'enciam; el podeu fer a trossests petits o posar-hi el tall sencer a sobre.
Prepareu una vinagreta amb oli, mostassa, vinagre i un raig de llimona. Amaniu l'amanida.
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Mobilitat Les obres de l’L4 segueixen el ritme previst i ja arriben al 60% de la renovació
- La banca espanyola supera el test d’estrès amb reserves sobre el Sabadell i Unicaja
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia
- Viatge oficial del president Illa reforça la relació amb la Xina i torna a Catalunya amb una nova inversió de Chery
- CV Capital cultural, estigma, precarització: ¿Per què alguns polítics menteixen en els currículums?
- «Vam mirar de treure els nostres diners però ja no va ser possible» Unes 30 famílies de Tarragona i Barcelona denuncien una «estafa» de dos milions d’euros a càrrec d’un grup inversor
- Consells científics El cervell necessita entre 8 i 14 dies per desconnectar per vacances: «Descansar no és un caprici, és una necessitat psíquica»
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada