LA RECEPTA

Amanida de magrana

1
Es llegeix en minuts

Rosa Gómez, dependenta de la parada Fruites i Verdures B. Sicart del mercat del Besòs, aposta per un ingredient poc comú a les amanides: la magrana. Una recepta lleugera per acompanyar una carn.

INGREDIENTS

Enciam

Magranes

Cogombre

Ceba

Tomàquets cirera

Formatge de cabra

Oli

Vinagre

Mostassa

Sal

Llimona

PREPARACIÓ

Renteu l'enciam i talleu-lo. Poseu-lo en un bol. Partiu les magranes i extreieu-ne les llavors. Afegiu-les a l'enciam. Talleu el cogombre i la ceba i ho poseu al bol. Renteu els tomàquets cirera i els hi afegiu.

Notícies relacionades

En una paella, feu volta i volta al formatge de cabra per fondre'l una mica. L'interior ha de quedar intacte i les vores, cremades. Afegiu-lo al bol de l'enciam; el podeu fer a trossests petits o posar-hi el tall sencer a sobre.

Prepareu una vinagreta amb oli, mostassa, vinagre i un raig de llimona. Amaniu l'amanida.

Temes:

Gastronomia