El golàs espectacular de Lamine Yamal que sorprèn el món del futbol

• Lamine Yamal debuta amb el Barça Atlètic i també bat el rècord de precocitat

• El pare de Lamine Yamal protagonitza un aldarull amb simpatitzants de Vox

1

Lamine Yamal continua sorprenent el món del futbol amb el seu increïble talent que demostra amb tan sols 15 anys. La jove perla del planter del FC Barcelona ha tornat a deixar una obra d’art per al record, aquesta vegada en les semifinals del Campionat d’Europa sub-17 contra França.

L’extrem va rebre l’esfèric a prop de la punta de l’àrea per la banda dreta i després d’orientar la pilota cap a dins no s’ho va pensar dues vegades. Lamine Yamal va disparar un obús amb l’esquerra al pal llarg, imparable per al porter gal. El golàs de l’extrem va obrir el marcador en el minut 68. No obstant, l’obra d’art de Lamine Yamal no va servir de gaire, ja que els gals van acabar remuntant 3-1.

La joia del planter blaugrana brilla més que ningú en les categories inferiors del futbol nacional. Amb el gol d’ahir, Lamine Yamal va sumar el seu quart gol en cinc partits amb la selecció espanyola sub-17.

Reforç de luxe per al Barça Atlètic

Després de l’eliminació de la seelcció espanyola en les semifinals del Campionat Europeu sub-17, Lamine Yamal apunta a ser un reforç de luxe per al Barça Atlètic en el ‘play-off’ d’ascens a LaLiga SmartBank. Veurem si el tècnic Rafa Márquez aposta pel jove davanter o si manté la seva confiança en els jugadors del filial que l’han portat fins al ‘play-off’ per intentar eliminar el Reial Madrid Castella.