Demana «explicacions» al Barça

Tebas replica a Laporta sobre el cas Negreira: «Menys victimisme i més claredat, el monstre es fa més gran»

Tebas replica a Laporta sobre el cas Negreira: «Menys victimisme i més claredat, el monstre es fa més gran»

Efe

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Javier Tebas, president de LaLiga, va confirmar que es presentarà com a acusació particular en el cas Negreira i va rebatre les crítiques de Joan Laporta en les quals l’acusava de voler apropiar-se del Barça. «Des que va sortir l’assumpte ja vam dir que ens presentaríem com a acusació particular. Arribem més lluny en les nostres paraules: si la fiscalia no acusava, ho faríem nosaltres», ha afegit el dirigent ratificant la idea de personar-se com a acusació particular.

«El Barcelona va treure una nota quan sortia tot dient que ho feien tots», ha argumentat el president de LaLiga. «L’excusa inicial ja ha vist que no li ha servit, el monstre es va fent més gran, més gran... Continua sense donar explicacions i ara la culpa és de Tebas. Ha d’anar a una altra habitació, s’està equivocant. Li aconsello menys victimisme i més claredat del que va passar», ha dit Tebas replicant a Laporta durant la firma de la renovació de l’acord entre LaLiga i Carolina Marín, la jugadora espanyola de bàdminton.

Exigeix «claredat» en el futbol espanyol

«El futbol espanyol necessita claredat. La reputació de LaLiga és per sobre i, si algú ha fet trampes, haurà de tenir les seves conseqüències», ha explicat el dirigent negant que estigui fent campanya, amb CVC, per controlar el Barcelona, com va revelar Laporta. «És d’acudit. És el victimisme que es busca i jo, com a president de LaLiga, el que vull en aquests moments és que les coses s’aclareixin. La qüestió pinta malament. Que se sàpiga qui en són els responsables i es prenguin les decisions que s’hagin de prendre».

Notícies relacionades

Després de respondre amb vehemència a Laporta, Tebas també va replicar a Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol (FEF), que va recalcar que el cas Negreira havia sortit en un moment en què s’estava dient com de malament estava LaLiga en comparació amb la Premier. «És una ocurrència més del president de la federació. Crec que, com sempre li passa a ell, no té prioritats en els valors», ha precisat.

«Hi ha hagut un club amb quatre presidents que, pel que sembla, ha estat pagant al vicepresident del CTA (Comitè Tècnic d’Àrbitres) unes quantitats molt importants de diners. Sense explicació de l’objectiu que tenien, que és el problema. Només de veure els arbres que més mouen les branques, un se n’adona d’on surt, però no ho diré jo», ha afegit.