URGENT

Represos els vols a l'aeroport de Gatwick

FMA0001  LONDRES  REINO UNIDO   20 12 2018 - Una multitud de viajeros esperan en el aeropuerto de Gatwick en Londres  Reino Unido  hoy  20 de diciembre de 2018  Unos 10 000 pasajeros resultaron afectados hoy por la suspension de todos los vuelos en el aeropuerto londinense de Gatwick  el segundo del Reino Unido  debido a la presencia de dos drones cerca de la pista  informo hoy la Policia  EFE  Facundo Arrizabalaga

FMA0001 LONDRES REINO UNIDO 20 12 2018 - Una multitud de viajeros esperan en el aeropuerto de Gatwick en Londres Reino Unido hoy 20 de diciembre de 2018 Unos 10 000 pasajeros resultaron afectados hoy por la suspension de todos los vuelos en el aeropuerto londinense de Gatwick el segundo del Reino Unido debido a la presencia de dos drones cerca de la pista informo hoy la Policia EFE Facundo Arrizabalaga / FACUNDO ARRIZABALAGA (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Represos els vols a Gatwick després de quedar temporalment suspesos aquesta tarda per un nou albirament de drons, que havia obligat a paralitzar una altra vegada l’aeroport, el segon més important del Regne Unit. Tots els vols han sigut suspesos per "l’albirament del que se sospita que és un dron", segons ha assegurat un portaveu de l’aeroport.

"Acabem de sentir un informe d’un altre albirament d’avions no tripulats que estem investigant. Hem pres la precaució de suspendre els vols mentre ho estem analitzant", ha afirmat una portaveu.

Segons les informacions que s’estudien des de l’aeroport, l’albirament va tenir lloc al voltant de les 18.10 hores –hora peninsular espanyola–. El Ministeri de Defensa no ha confirmat l’albirament, però la policia de Sussex va dir que els seus oficials ho estaven investigant.

Gatwick havia reobert abans, després que els drons que volaven sobre l’aeròdrom el fessin tancar durant més d’un dia. El primer albirament es va produir dimecres a la nit. 

100.000 afectats

Notícies relacionades

Aquest incident es produeix uns dies després que el vol d’una d’aquestes naus no tripulades obligués a paralitzar durant tot el dia l’aeròdrom, cosa que va afectar més de 100.000 passatgers i va provocar la cancel·lació o el retard de gairebé 800 vols. 

El caos generat per aquests drons es produeix en plena sortida a l’inici de les vacances nadalenques, i està generant llargues cues de més de 100 metres dels passatgers que esperen inútilment per embarcar.