LA FAMÍLIA

La seva germana no anirà al funeral

1
Es llegeix en minuts

Juanita Castro, una de les germanes de Fidel Castro exiliada a Miami, va subratllar que lamenta la mort del líder de la Revolució, però que no anirà a Cuba per als funerals. «Hem estat separats per raons polítiques durant molts anys, però els sentiments i els llaços familiars s'han mantingut amb molt dolor de part meva. Lamento la mort d'un familiar pròxim, és normal», va dir.

Notícies relacionades

L'exiliada va manifestar que la notícia li ha reobert les ferides del passat, encara que va precisar que no es pot alegrar de la mort de cap ésser humà, i encara menys de la d'algú de la seva família. «Durant dècades em vaig enfrontar al sistema vigent a Cuba i també als qui a l'exili, de forma injusta, no van perdonar que els meus cognoms fossin Castro Ruz i em van atacar despietadament», va dir Juanita en una declaració escrita per a 'El Nuevo Herald'.

Juanita, que va donar suport al seu germà en l'aixecament contra Fulgencio Batista, va assegurar que sent la mateixa tristesa que quan van morir els seus altres dos germans.