Concert solidari

Eduard Estivill canta a Mataró contra la fam al món

El doctor especialista de la son actuarà aquest dissabte a favor d'un projecte de Mans Unides

 Cartell del concert de Falsterbo a Mataró.

 Cartell del concert de Falsterbo a Mataró. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El doctor especialista de la son, Eduard Estivill, cantarà aquest dissabte a Mataró dins de la Campanya de Mans Unides. Ho farà com a integrant del grup de folk Falsterbo, format actualment per Montse DomènechJordi Marquillas i el mateix Estivill. 

Falsterbo va començar a cantar l'any 1968 i encara que des d'aleshores ha viscut diferents canvis de components, Estivill és un dels seus membres fundadors. El nom poc comercial del grup fa referència a un poble de Suècia, d'on era natural la nòvia de Joan Boix, un dels primers integrants. La formació és coneguda per popularitzar cançons ja entranyables com ‘Paf, el drac màgic’, ‘Camí Ral’ o ‘Quan el sol es pon’.

Aquest concert, que tindrà lloc a les 6 de la tarda a la sala d'actes del Col·legi Cor de Maria, forma part del programa d'activitats que l'ONG Mans Unides ha programat aquest cap de setmana a la capital del Maresme per obtenir donacions per a un projecte de millora de les instal·lacions d'un col·legi de secundària en una zona rural a Megalaya, estat de l'est de l'Índia.

Notícies relacionades

Més notícies de Mataró