NBA

Pau Gasol: "Encara necessito desafiaments"

El pivot català explica en un article els motius que l'han portat a escollir els Spurs: "Guanyar té prioritat sobre qualsevol cosa"

ccarrillo34495164 barcelona  28 06 2016 pau gasol en el complejo deportivo l h160708100813

ccarrillo34495164 barcelona 28 06 2016 pau gasol en el complejo deportivo l h160708100813 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Pau Gasol ha compartit a través d'un article publicat a 'The Players' Tribune' les reflexions que l'han portat a escollir els San Antonio Spurs com el seu nou equip. El pivot català, que acaba de fer 36 anys, ha explicat els motius pels quals s'ha decantat finalment per la franquícia texana, i ha aprofitat per acomiadar-se de l'afició dels Chicago Bulls, el seu anterior equip. 

"Em sento feliç i orgullós de començar una nova etapa de la meva carrera amb els Spurs. Estic encantat d'unir-me a una increïble franquícia, amb un entrenador extraordinari i una plantilla plena de talent, força i competitivitat", ha assenyalat Gasol, i ha afegit que formarà part d'un equip que s'ha convertit en un model a seguir "per la seva consistència, lleialtat als seus jugadors, estil de joc, filosofia i excel·lència".

La possibilitat d'aconseguir un nou anell, el tercer de la seva carrera, ha sigut determinant en la seva elecció. "El meu desig sempre ha sigut ser una peça decisiva d'un equip amb opcions de guanyar el campionat. Guanyar té prioritat sobre qualsevol altra cosa, i òbviament això té a veure amb la meva decisió". Pau assegura que se sent amb la mateixa força de sempre. "Encara necessito desafiaments. La flama de la meva competitivitat segueix cremant igual que quan era un 'rookie' a Memphis". 

"GRÀCIES, CHICAGO"

Notícies relacionades

El de Sant Boi ha volgut dedicar unes paraules al seu anterior equip, els Chicago Bulls, amb qui reconeix no haver aconseguit els objectius que es va plantejar quan va fitxar el 2014. "Les lesions han sigut realment frustrants. Sé que l'organització dels Bulls i els aficionats tenien moltes expectatives en el nostre equip. Vaig anar a Chicago a guanyar i semblava que no érem capaços de complir amb tot el nostre potencial". 

No obstant, Gasol ha volgut agrair a la família de Chicago totes les experiències positives que ha viscut a Illinois. "Sempre estaré molt agraït a la família Reinsdorf, a tota l'organització, als jugadors, i especialment als aficionats, per fer-me sentir estimat, tant en els bons moments com en els dolents. Des del fons del meu cor, gràcies, Chicago".