NBA

Popovich renova amb els Spurs i serà l’entrenador més ben pagat de la història de l’NBA

Popovich renova amb els Spurs i serà l’entrenador més ben pagat de la història de l’NBA

Adam Davis / Efe

1
Es llegeix en minuts

Gregg Popovich va acordar aquest dissabte una renovació per cinc anys amb els San Antonio Spurs que el convertirà en l’entrenador més ben pagat de la història de l’NBA.

Els Spurs van anunciar aquest dissabte la renovació de Popovich en un comunicat sense donar detalls de la remuneració per al seu tècnic, que és, a més, president de les operacions de bàsquet de la franquícia de San Antonio.

No obstant, Adrian Wojnarowski, un dels periodistes amb millors fonts dins de la lliga, va revelar que Popovich cobrarà més de 80 milions de dòlars en total, el que supera els 78,5 milions per sis anys que va firmar recentment Monty Williams als Detroit Pistons.

Popovich és una llegenda de l’NBA i l’entrenador amb més victòries en la història de la lliga (1.366).

El tècnic, de 74 anys, és sinònim d’èxit, constància i fidelitat als Spurs, als que ha dirigit de manera ininterrompuda des de la temporada 1996-1997.

Popovich va canviar per complet l’ADN de la franquícia i va portar els Spurs a guanyar cinc anells (1999, 2003, 2005, 2007 i 2014).

Notícies relacionades

L’extraordinària trajectòria a l’NBA de Popovich està sobretot lligada a un mite del bàsquet com Tim Duncan i també a altres jugadors excepcionals com David Robinson, Kawhi Leonard, Tony Parker i l’argentí Manu Ginóbili.

Ara tindrà la responsabilitat de modelar als Spurs un talent generacional com el francès Victor Wembanyama, número u del draft passat i que és el principiant més esperat a l’NBA des de l’aterratge a l’elit fa 20 anys de LeBron James.