Mor la jove que va caure al Tàmesi en l'atemptat de Londres

Andreea Cristea, de 31 anys, estava de visita turística a Londres

Mor la noia que va caure al Tàmesi en l’atemptat de Londres. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

La Policia britànica ha anunciat aquest divendres la mort d'Andreea Cristea, la dona de 31 anys i de nacionalitat romanesa, que va caure al Tàmesi al ser atropellada pel vehicle amb què un terrorista gihadista va atemptar contra el palau de Westminster el dia 22 de març.

La dona feia una visita turística a la capital britànica amb la seva parella, Andrei Burnaz, que va patir un trencament al peu durant l'atac.

Vídeo que capta el moment en què el terrorista atropella els vianants al pont sobre el Tàmesi i que fa que una dona caigui al riu. / periodico

Fins ara, sis persones han mort a conseqüència d'aquella acció terrorista, entre elles l'agressor, i unes cinquanta van resultar ferides.

Segons la cadena BBC, Cristea va morir per les ferides causades pel terrorista, que va atropellar diversos transeünts i que després va matar un agent de policia.

AGRESSOR ABATUT PER LA POLICIA

Notícies relacionades

L'agressor, Khalid Masood, va ser abatut per agents armats després de sembrar el pànic al cor de Londres.

A més de Masood, en l'atac van perdre la vida el policia Keith Keith Palmer, Aysha Frade -que tenia nacionalitat britànica encara que era d'origen espanyol-, el turista americà Kurt Cochran, i un jubilat britànic de 75 anys, Leslie Rhodes.