Moments difícils

Adriana Abenia confessa els problemes de salut i les males experiències que van provocar la seva sortida de ‘Sálvame’

La presentadora va ser una de les primeres titulars del programa de Telecinco

Adriana Abenia confessa els problemes de salut i les males experiències que van provocar la seva sortida de ‘Sálvame’
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Adriana Abenia ha volgut sincerar-se i parlar sense embuts de com va ser la seva etapa a ‘Sálvame’. La presentadora de televisió va visitar la setmana passada ‘Sexual Revolution’, el format de 8tv d’Ares Teixidó, i quan li van preguntar per aquest tema va confessar que va ser un moment molt delicat per a ella en la seva trajectòria professional. 

Notícies relacionades

La col·laboradora va conduir el format de Telecinco quasi un any i després es va anunciar que La fábrica de la tele no li renovava el contracte per raons econòmiques. Ara ha volgut assegurar que un dels motius que van accelerar la seva sortida va ser el ritme frenètic i la tensió que havia de suportar i que la van acabar perjudicant en tots els sentits. A més, va confirmar que havia viscut una mala experiència amb la productora: «No em van cuidar». 

Abenia va voler explicar un exemple concret d’una situació que va afectar directament a la seva salut: «Estava cobrint un acte real i se’m va llançar tot el poble a sobre. Vaig patir una crisi d’ansietat molt greu. Fins al punt que l’endemà, i això no ho he explicat mai, vaig patir un ictus», va detallar. 

Temes:

Sálvame