Ahir a ‘Supervivientes’

Lola confessa que va patir depressió pels atacs en xarxes: «Creia que era la pitjor persona del món»

La concursant va pujar al ‘pont de les emocions’ i va parlar de la seva mala experiència després del final de ‘La isla de las tentaciones’

Lola confessa que va patir depressió pels atacs en xarxes: «Creia que era la pitjor persona del món»
2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Lola va pujar ahir al ‘pont de les emocions’ de ‘Supervivientes’, on va revelarl’assetjament i la depressió que va patir arran de la seva participació a ‘La isla de las tentaciones 3’. La jove va protagonitzar un dels moments més sincers de l’edició quan va revelar també que es penedeix d’haver actuat així a l’anterior ‘reality’ i haver fallat als seus pares.

«Em considero una persona fidel a la parella, als amics, a la família sobretot... Però vaig trair la confiança no només d’una persona, sinó de tota la meva família. Mai m’he sentit orgullosa del que vaig fer. Em refereixo a l’altre ‘reality’», va especificar. «Va ser una etapa en què tenia l’autoestima per terra, no em veia maca, sexi, no sentia que pogués fer res sense el reconeixement d’algú. Sempre havia de ser jo qui donés en lloc de rebre. Em vaig acostumar a això», va explicar.

«M’estava traïnt a mi mateixa; als meus pares, que els vaig prometre que allà no passarien vergonya amb mi, i al meu ex, a qui he demanat disculpes i tot està bé, però també he de dir que ho sento per haver destrossat la casa que teníem», afegia la jove, que va admetre que el pitjor va venir després de l’emissió del format.

Notícies relacionades

«Tot això va derivar en un odi que vaig sentir cap a mi a través de les xarxes socials. Em van pressionar moltíssim. Vaig caure en una depressió. Estava en teràpia i els meus pares no ho sabien. Em va costar molt sortir d’aquest odi. Si no fos per la meva parella actual, que m’ha ajudat moltíssim i s’ho ha empassat tot, potser no va hauria vingut a ‘Supervivientes’, que és el millor que m’ha passat en la vida. Anava a dormir pensant que era mala persona», va recordar entre llàgrimes.

Lola va acabar de trencar-se al parlar de la seva relació amb la seva mare, que va emmalaltir en una mala època de la seva vida: «Jo no estudiava, anava amb males companyies i la seva pitjor por era que caigués en el món de la droga. Jo no és que m’hagi drogat, però sí que n’he provat alguna», va reconèixer. «Just va arribar el moment en què la meva mare em va dir que tenia càncer de mama i, per a súmmum, vaig portar disgustos a casa», va afegir.