Exclusiva YOTELE

Pilar Rubio fitxa com a jurat de la segona edició de ‘El Desafío’ en Antena 3

La presentadora s’incorpora a l’equip del programa presentat per Roberto Leal

Pilar Rubio fitxa com a jurat de la segona edició de ‘El Desafío’ en Antena 3
1
Es llegeix en minuts

La segona edició de ‘El Desafío’ no només comptarà amb un nou repartiment de famosos disposats a superar tota mena de reptes, sinó que també tornarà amb canvis importants a la taula del jurat. El programa d’Antena 3 ha tancat el fitxatge de Pilar Rubio, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. 

La model i presentadora s’incorpora a l’equip del format produït per 7 i acció (‘El hormiguero’) per avaluar la destresa dels concursants en els diferents els reptes que hauran d’anar superant setmana rere setmana. 

Així, la Pilar compartirà aquesta tasca junt Juan del Val i Santiago Segura. Previsiblement, Tamara Falcó també repetirà com a jutge de ‘El Desafío’, que tornarà a comptar com Roberto Leal com mestre de cerimònies, tal com va avançar en exclusiva aquest portal. 

Notícies relacionades

La segona edició del concurs tindrà un càsting format per Raquel Sánchez Silva, Lorena Castell, Jesulín de Ubrique, Bárbara Rei, María Pombo, El Monaguillo, Omar Montes i Juan Betancourt, aquests dos últims avançats per YOTELE. 

‘El Desafío’ intentarà mantenir les dades d’audiència de la seva primera temporada, que malgrat la dura competència de ‘Got talent’, va aconseguir estabilitzar-se entorn del 16% de quota de pantalla. La seva gran final, en què Kira Miró es va alçar com a guanyadora, va aconseguir liderar amb un 20,1% i més de 2,8 milions d’espectadors. 

Temes:

Antena 3