Amb el tema ‘Love is on my side’

The Black Mamba seran els representants de Portugal a Eurovisió 2021

La banda portarà la bandera lusitana a l’escenari de Rotterdam després d’alçar-se amb la victòria al mític ‘Festival da Canção’

The Black Mamba seran els representants de Portugal a Eurovisió 2021
1
Es llegeix en minuts

Portugal ja ha decidit qui serà el seu representant en la pròxima edició del Festival d’Eurovisió. The Black Mamba portarà la bandera lusitana a l’escenari de Rotterdam després d’alçar-se amb la victòria a la gran final del ‘Festival da Canção’, la cèlebre preselecció organitzada per la televisió pública lusitana, amb ‘Love is on my side’ (‘L’amor està del meu costat’), tema que serà interpretat íntegrament en anglès per primera vegada en la seva història en el certamen europeu.

Notícies relacionades

D’aquesta manera i després de descartar la reelecció d’Elisa, qui havia de ser-ne la representant el 2020, Portugal buscarà tornar a classificar-se en una final del Festival d’Eurovisió després de tres anys sense ser-hi. Abans de la cancel·lació de l’edició passada per la pandèmia, a 'Tel Aviv 2019, Conan Osíris es va quedar a més de 70 punts d’aconseguir entrar a la gala de dissabte amb el tema ‘Telemóveis’ (Telèfons mòbils’).

EN ELABORACIÓ.