Vídeo

Espifiada de TVE a la seva retransmissió dels Goya a Facebook: es colen comentaris masclistes sobre les convidades

El vídeo ha generat un important enrenou a les xarxes socials durant el transcurs de la gala d’entrega dels guardons

Espifiada de TVE a la seva retransmissió dels Goya a Facebook: es colen comentaris masclistes sobre les convidades
Es llegeix en minuts

La cobertura que RTVE ha fet de la 35a edició dels premis Goya també ha estat envoltada de polèmica per un fet lamentable. A només dos dies de la celebració del 8-M, la cadena pública ha rebut nombroses crítiques després que es colessin uns comentaris bastant masclistes i desafortunats sobre algunes de les convidades durant la seva retransmissió prèvia a la cerimònia a la seva pàgina de Facebook.

«És la bona de totes perquè les altres totes ‘esqueletets’. Només una cantant, Nancy Peluso, i, bé, una que semblava un ‘putot’ plena de tatuatges. No sé d’on l’han tret aquesta. Vaig pensar ‘aquesta cobra’, tio. Però puta, puta... Segur», va assegurar aquesta persona a l’àudio que es va colar durant aquest vídeo, que acumula més de 297.000 visualitzacions a Twitter.

Aquestes paraules no han passat desapercebudes a les xarxes socials. Nombrosos usuaris de Twitter van condemnar i van criticar amb contundència aquestes vergonyoses paraules, com ara la ‘influencer’ Carolina Iglesias (Percebes y grelos).

Et pot interesar

«A un parell de dies del 8-M, no està de més que recordem que hi ha moltes persones que parlen de nosaltres així. Dient-nos puta per la manera de vestir. Jutjant l’aspecte com si la seva opinió tingués cap mena d’importància», va assegurar l’excol·laboradora d’‘OT’.

Temes:

Premis Goya TVE