ES VA MUNTAR EL PESSEBRE

Omar Montes i Luis Rollán parlen del polèmic bolo com a Reis Mags: «Se suposava que hi havia d’haver vint nens»

El cantant va assegurar en un comunicat publicat a les seves xarxes socials que els van dir que tancarien el centre comercial

Omar Montes i Luis Rollán parlen del polèmic bolo com a Reis Mags: «Se suposava que hi havia d’haver vint nens»
2
Es llegeix en minuts

El polèmic esdeveniment com a Reis Mags d’alguns de famosos en un centre comercial de Marbella (Màlaga) continua fent parlar. Hores després que sortís a la llum el que va passar, Omar Montes ha ofert la seva versió dels fets a través d’un comunicat en vídeo publicat a les seves xarxes socials: «Se suposava que hi havia d’haver vint nens. Ens van dir que tancarien el centre comercial, però hi havia gent que estava comprant, i quan ens va veure la gent, van flipar».

«Van començar a venir cap a nosaltres i, clar, a l’haver-hi tanta gent, la seguretat no podia parar tota aquesta gent», va assegurar el cantant i guanyador de ‘Supervivientes 2019’, insistint que només volia entregar els regals als nens: «Jo he vingut desinteressadament perquè havia de ser una cosa privada i benèfica per a uns nens (...) Ja li vaig dir al Kiko que pagaríem els plats trencats ell i jo».

Per part seva, Luis Rollán, un altre dels coneguts que van participar en aquest esdeveniment, va entrar per telèfon aquest dilluns a ‘El programa de Ana Rosa’ per parlar del que va passar en aquest centre comercial de Marbella: «Anàvem a un acte amb la zona acordonada, s’havia de retransmetre per a les xarxes socials i nosaltres no podíem tenir contacte ni amb els nens ni amb ningú».

«La història era que quan nosaltres hi fóssim hi hauria una fila de nens amb els pares i deixarien la seva carta a la bústia dels Reis Mags», explicava el col·laborador de ‘Viva la vida’, afegint que, en aquells moments, «la situació se’ls en va anar de les mans».

A més, ‘El programa de Ana Rosa’ també es va posar en contacte amb el gerent del centre comercial on va tenir lloc aquest esdeveniment, corroborant la versió de Luis Rollán sobre el tipus d’acte que s’anava a celebrar i assegurant que no passaria més: «Vam trucar nosaltres des de gerència a la policia. Vam presentar les nostres màximes disculpes a la policia».

Notícies relacionades

Per ser més exactes, aquest dijous passat la Policia Nacional, al costat de la Policia Local, va desallotjar el centre comercial situat a la localitat malaguenya de Marbella, a causa de la gran afluència de persones que va generar la presència de Kiko Rivera, Luis Rollán, Fani Carbajo i Omar Montes com els Reis Mags. En l’esdeveniment s’incomplia clarament l’aforament permès i la distància de seguretat interpersonal.

El 061 de la Policia Nacional va rebre diverses trucades dels mateixos usuaris que es trobaven en aquells moments al centre comercial i agents dels dos cossos de seguretat es van desplaçar al lloc per procedir a la suspensió de l’esdeveniment i desallotjar la plaça on es desenvolupava. El desallotjament, al cap de pocs minuts de l’inici de l’acte, es va saldar amb normalitat, sense detencions ni sancions.