A Instagram

Cristina Pedroche respon als ‘haters’ que critiquen el seu físic: «Estic orgullosa del meu cos»

La presentadora d’Atresmedia ha rebut atacs a les xarxes socials per un vídeo en què apareix ballant

Cristina Pedroche respon als ‘haters’ que critiquen el seu físic: «Estic orgullosa del meu cos»
1
Es llegeix en minuts

Cristina Pedroche, que aquest dijous afronta les seves setenes Campanades a Atresmedia, ha respost als desagradables comentaris que ha rebut en el seu compte d’Instagram per part de diversos usuaris. La presentadora, molt aficionada a l’esport, compartia fa uns dies un vídeo en el qual apareixia ballant i que va provocar l’aplaudiment generalitzat dels seus seguidors. No obstant, no tots els missatges van ser positius. 

Alguns usuaris d’Instagram van aprofitar el vídeo de Pedroche per ficar-se amb el seu aspecte físic, però la col·laboradora de ‘Zapeando’ no s’ha quedat callada i ha respost amb un zasca a través de les seves ‘stories’. «Se t’ha posat cos de noi», «¿Per què sembla un xaval?» o «se t’està posant un cos rar i poc femení» són només alguns dels atacs que va rebre a la publicació. 

Notícies relacionades

Uns missatges que Pedroche ha utilitzat per denunciar públicament aquest tipus de comportaments. «El terme poc femení em sembla bastant absurd», afirma el rostre d’Antena 3 i La Sexta: «De veritat que si se’t marquen els músculs... ¿Ets un noi? Perquè conec molts nois a qui no se’ls marquen». 

«Estaria bé que, de veritat, fóssim més respectuosos i no jutgéssim la gent per com sigui el seu cos. Cos del qual, per cert, estic molt orgullosa», continua Pedroche abans de tancar el tema: I això que semblava que el confinament ens canviaria... Jo el que li demano a l’any que ve és més respecte per a tothom».