VA ARRIBAR AMB UN CALDER MÀGIC

El conjur que Javier va fer a ‘First Dates’ per portar prosperitat: «Com que hem tingut un 2020 una mica complicat...»

El vident va realitzar un ritual al dating de Cuatro amb pebre negre i canyella per «portar bona energia, amor, salut i diners»

El conjur que Javier va fer a ‘First Dates’ per portar prosperitat: «Com que hem tingut un 2020 una mica complicat...»
1
Es llegeix en minuts

Alguns comensals del restaurant de ‘First Dates’ també s’animen a mostrar el seu dot durant la cita. Aquest és el cas de Javier, un mèdium, vident i tarotista alacantí de 37 anys que va realitzar un conjur abocant pebre i canyella en un paper davant l’atenta mirada de Carlos Sobera i tot el seu equip per portar «bona energia, amor, salut i diners»: «La primera és per a les males energies i la segona, perquè és afrodisíaca».

«Ho demanem a l’univers i ja hem acabat. Està tot purificat», va dir l’alacantí mentre rebia els aplaudiments de l’equip del ‘dating’ de Cuatro després de cremar el paper i dipositar-lo en un «calderó màgic» que havia portat al restaurant.

«El més estrany que m’ha passat és saber quan es morirà algú o quan s’ha mort algú. Ho noto en l’ambient, normalment, amb olors estranys», va assegurar el noi, afegint que aquests poders li han sigut un obstacle per conèixer gent: «Si vinc aquí és per trobar algú que em comprengui i em respecti».

Notícies relacionades

Centrant-nos en la cita, Javier va conèixer María, una administrativa alacantina de 34 anys que es va confondre de porta quan va arribar al restaurant: «Quan estic nerviosa, sobretot en una cita a cegues, per trencar el gel faig accents o imito l’ànec Donald».

Després d’aquest ritual i d’haver passat un sopar agradable, en la «decisió final» Javier va mostrar interès per una segona cita però ella, en canvi, va preferir deixar-ho en amistat: «M’ha faltat feeling i atracció per ser parella, però com a amics sí que podríem quedar».