XARXES SOCIALS

'La isla de las tentaciones': La Mayka revela el missatge que li va enviar el Pablo pel seu aniversari

L'exparella manté una relació cordial després del seu pas pel 'reality show' de Telecinco

mayka

mayka

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La relació entre la Mayka i el Pablo va quedar completament trencada després del seu pas per ‘La isla de las tentaciones’, on van protagonitzar una de les fogueres més tenses del ‘reality show’. No obstant, els dos concursants han girat full i en l’actualitat mantenen un tracte d’allò més cordial, tal com han deixat veure a les seves xarxes socials. 

Després de la petició de molts dels seus seguidors, la Mayka ha decidit mostrar el missatge que li va enviar el Pablo pel seu aniversari. A través dels seus ‘stories’, la ‘influenceri ha compartit les carinyoses paraules que li va dedicar la seva exparella, ja que malgrat no estar junts, no va voler oblidar-se d’ella un dia tan especial. 

«El missatge tan esperat, ja que tanta gent em pregunta per la nostra relació, doncs aquí està», ha escrit la Mayka, que es mostra agraïda amb el seu exnòvio: «Gràcies, Pablo». 

Notícies relacionades

En la imatge, la jove fa públic el breu intercanvi de missatges que van tenir per Whatsapp. «Felicitats ‘nenica’, passa-ho bé avui i espero que el gosset es recuperi», va escriure Pablo al costat de l’emoji que envia un petó. «Gràcies rei, un petonet», va respondre ella després de rebre la felicitació. 

Després d’abandonar ‘La isla de las tentaciones’ per separat, el Pablo va sorprendre la Mayka amb un nou Rosito després de cremar el peluix original a la foguera. «T’he estimat moltíssim, vull una relació d’amistat perquè penso que no ha sigut per a tant la cosa, et vaig enganyar i et torno a demanar perdó», va assegurar ella.