ENFRONTAMENT A LES XARXES

José Manuel Soto carrega contra Xabier Fortes i el periodista respon: «Has tractat de difamar-me»

El cantant i el presentador han mantingut una topada per l'última polèmica de 'Los desayunos de TVE'

fortes-y-soto

fortes-y-soto

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Xabier Fortes va viure aquest dimarts, 14 de juliol, un dels seus matins més complicats al capdavant de ‘Los desayunos de TVE’. El periodista es va veure enmig d’una delicada situació després que Iván Espinosa de los Monteros, portaveu de Vox, aconsellés a un dels tertulians del seu programa que anés al psicòleg. Unes paraules que van causar una enorme polèmica i que van provocar que Antonio Papell, la víctima d’aquest atac, anunciés que prendrà accions legals. 

Minuts després que el programa finalitzés, Fortes va comentar al seu compte de Twitter el que havia passat i va lamentar les crítiques que havia rebut per part d’alguns espectadors: «Un polític en directe envia al psiquiatre un col·laborador del meu programa. Li retrec la seva intervenció fins a en tres ocasions i després dono dret de rèplica a l’ofès. Tuiters de dreta em critiquen per intervenir i d’esquerra per no fer-ho. Així estan les coses». 

El cantant José Manuel Soto va aprofitar aquest missatge de Xabier Fortes per arremetre contra el periodista de TVE i posar en dubte la seva professionalitat i la independència de la televisió pública. "La difícil misión de parecer imparcial cuando tu empleo depende de que no lo seas", respondió el también exconcursante de 'Tu cara me suena'

Notícies relacionades

Davant de l’atac que acabava de rebre per part de Soto, Fortes no es va quedar callat i li va pagar amb la mateixa moneda. «La difícil missió de semblar un artista...», va deixar caure el presentador de ‘Los desayunos’. Soto, per la seva part, es va queixar que TVE era «la tele de tots» mentre que ara, segons ell, és «la tele del Govern». «Cada un ens busquem la vida com podem, jo almenys vaig per lliure i no visc d’un càrrec públic del qual han fet fora altres companys per no plegar-se a imposicions ideològiques», va afegir. 

Per donar per finalitzat aquest enfrontament tuiter, Fortes va apuntar que «sense conèixer-me de res has provat de difamar-me en l’àmbit professional i ètic». «Jo només he provat de respondre en to irònic a les teves desqualificacions. Una abraçada i que tinguis sort en la vida», va concloure el comunicador.

Temes:

TVE